OBOREN JOŠ JEDAN GINISOV REKORD: Nećete verovati o čemu je reč

15. 03. 2024. u 10:44
BOROVNICA teška 20,4 grama, uzgajana u australijskoj državi Novi Južni Vels, oborila je Ginisov svetski rekord za najtežu borovnicu na svetu.
Najnovije iz rubrike

NOVINARKA GANDIJU IZJAVILA LJUBAV: Zbog njegovog odgovora morala je da se zamisli
MOHANDAS Karamčad Gandi bio je jedan od osnivača savremene indijske države, koji je svoj nadimak Mahatma, što u prevodu znači "divna duša", definitivno zavredeo za života.
07. 06. 2025. u 10:19

DANAŠNJI TRG REPUBLIKE: Nekada najjezivije mesto za Srbe - mesto neviđene patnje
NEŠTO zlokobno se tu dešavalo!
07. 06. 2025. u 10:04

DAN PUN IZAZOVA I NEOČEKIVANIH SITUACIJA Astro savet za subotu 7. jun: Kvadrat Meseca i Plutona naglašava intuiciju, ljubomoru, ranjivost
MESEC u tajanstvenoj, posesivnoj, nepoverljivoj Škorpiji, znaku svog pada, danas obrazuje izazovne aspekte s Venerom, Saturnom, Neptunom, Uranom i Plutonom, planetama ljubavi, novca, ograničenja, obmana, preokreta i dominacije.
07. 06. 2025. u 07:00

LAKO SE REŠITE PROBLEMA: Evo kako da uklonite neprijatne mirise iz sudopere
Ako se iz vaše sudopere širi neprijatan miris, najčešći uzroci su ostaci hrane, masnoća ili nakupljene čestice u odvodu. Postoji nekoliko jednostavnih i prirodnih načina kako da rešite ovaj problem:
07. 06. 2025. u 06:30

OD SUZA DO UŽITKA: Zašto volimo ljutu hranu
LjUTA jela mogu izazvati neprijatnosti kao što su pečenje, znojenje i čak suze tokom jela, ali za mnoge ljude upravo te reakcije predstavljaju glavni užitak i razlog zašto biraju jako začinjenu hranu - dok je nekima bol tokom jela deluje kao kazna, ljubiteljima ljutog je izazov i zadovoljstvo. Šta se krije iza te sklonosti prema hrani koja peče?
07. 06. 2025. u 00:00
Komentari (0)