DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 19. MART: Ovan u tajnoj vezi, Lav ambiciozan, Škorpija da pazi na novac

Astrolog Marina Jungić Milošević

18. 03. 2024. u 21:00

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 19. МАРТ: Ован у тајној вези, Лав амбициозан, Шкорпија да пази на новац

Foto: Shutterstock

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec se približava znaku Lava, u koji ulazi uveče, što vas podstiče na akciju po pitanju jednog poslovnog projekta. Trigon sa Neptunom pogoduje umetnicima rođenim u trećoj dekadi. Tajna romansa može da preraste u ozbiljnu vezu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca sa Jupiterom i Neptunom, simbolima inostranstva i mašte, podstiču vašu kreativnost ali i motivaciju kada se radi o finansijama. Pozicija Marsa, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom i članovima porodice.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec, koji upravlja vašim poslom, uveče napušta znak Raka i ulazi u treće astrološko polje, donoseći vam novac preko intelektualnih delatnosti, kraćih putovanja i trgovine. Dopada vam se osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Prelazak vašeg vladaoca Meseca iz vodenog u vatreni znak Lava, utiče na promenu vašeg raspoloženja. Trigon sa Neptunom, odgovara Rakovima koji se bave kreativnim zanimanjem, predavaštvom ili planiraju usavršavanje u inostranstvu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec, vladalac 12. astrološke kuće, uveče, ulazi u vaš znak, što pojačava vašu intuiciju. Sekstil sa Uranom u kući karijere, podstiče vašu ambiciju kada se radi o poslovnom partnerskom odnosu sa jednim Bikom. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Simbol inspiracije, Mesec, u večernjim satima ulazi u astrološko polje mašte i pod uplivom Neptuna, čini vas spremnim da ostvarite svoje zamisli, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Voljena osoba vam pruža podršku.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, uveče, ulazi u jedanaestu astrološku kuću, koja zahvata znak Lava, donoseći vam promenu planova, zbog više sile. Pozicija Marsa i Plutona, vladalaca vašeg ljubavnog života, nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec ulazi u vaše astrološko polje karijere, uveče, što vam odgovara ako se bavite kreativnim zanimanjem. Napeti aspekti sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, upozoravaju na oprez sa finansijama. Dobijate poziv za izlazak od zauzete osobe.

STRELAC

Mesec uveče napušta vaše osmo i ulazi u deveto astrološko polje, donoseći vam novac preko poslova sa strancima. Aspekt sa vašim suvladaocem Neptunom donosi uspeh novembarskim Strelcima. Emotivni partner ne može da sakrije ljubomoru i posesivnost.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Saturna u polju logike i Meseca u astrološkom polju novca, donosi vam uvećanje prihoda preko nekadašnjih poslovnih partnera i saradnika. Očekuje vas strastveni susret sa jednom Škorpijom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec uveče ulazi u znak Lava, obrazujući napete aspeklte sa Marsom i Plutonom u vašem znaku, a to podstiče vašu ambiciju kada se radi o privatnom biznisu ili kupoprodaji nekretnina. Susret sa Strelcem, koga poznajete preko poslovnih kontakata.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa Mesecom koji uveče ulazi u Lava, očekuje vas više poslovnih obaveza, dogovora i sastanaka. Trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donosi nadahnuće umetnicima i naučnicima rođenim u trećoj dekadi. Voljena osoba vam daje podršku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!