DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 20. MART: Rak da se pazi povreda, Devici se udvara neko sa posla, Jarcu dobar dan za biznis

Astrolog Marina Jungić Milošević

19. 03. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam ulazak Sunca u znak Ovna donosi u dnevnom horoskopu za sredu 20. mart, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 20. МАРТ: Рак да се пази повреда, Девици се удвара неко са посла, Јарцу добар дан за бизнис

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sunce danas ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije, optimizma i entuzijazma. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i novca, povoljno utiče na vaše finansije. Jedan Lav misli na vas. Proverite vid.

 
BIK (21. 4 - 21. 5)
Ulazak Sunca u dvanaestu astrološku kuću, donosi vam podršku uglednih i osoba na položaju. Izbegavajte nepotrebne troškove. Rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, zbog njegove ljubomore i posesivnosti. Podložnost povredama.
 
BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)
Sunce danas ulazi u Ovna i pravi trigon sa Mesecom u Lavu, donoseći vam mogućnosti za realizaciju planova, preko kraćih putovanja, trgovine, intelektualnih delatnosti. Opasnost u saobraćaju.
 
RAK (22. 6 - 22. 7)
Prelazak Sunca preko Neptuna i ulazak u astrološku kuću karijere, gde se već nalazi asterioid Gold, donosi vam znatno uvećanje prihoda. Slobodni Rakovi, preko posla, mogu da upoznaju atraktivnu osobu. Podložnost povredama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec ulazi u vaš znak, a vaš vladalac Sunce u deveto astrološko polje, donoseći vam lepu zaradu preko poslova u vezi sa putovanjima, obrazovanjem, kao i nove kontakte sa strancima. Ljubavni partner pokazuje znake posesivnosti i ljubomore.
 
DEVICA (23. 8 - 22. 9)
Vladalac vaše intuicije, Sunce, ulazi u astrološku kuću finansija, donoseći vam zaradu preko kontakata sa strancima. Dobijate romantični poziv za izlazak od Riba. Zauzetim Devicama udvara se osoba sa posla. Pazite se za volanom.
 
VAGA (23. 9 - 22. 10)
Sunce ulazi u vaše sedmo astrološko polje i pravi dobre aspekte sa Meseom i Plutonom, donoseći vam popularnost i novac preko neke javne delatnosti, advokature, mode. Susret s nekim od koga vas deli veća razlika u godinama. Više šetajte.
 
ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)
Ulazak Sunca u šestu astrološku kuću, a Meseca u polje karijere, donosi vam mogućnosti za uvećanje prihoda preko privatnog biznisa, uslužnih delatnosti i zanimanja u vezi sa medicinom. Provodite više vremena u prirodi.
 
STRELAC (23.11 - 21. 12)
Sunce, koje upravlja vašim talentima, ulazi u astrološko polje kreativnosti, donoseći uspeh i novac umetnicima i sportistima. Vladalac vašeg ljubavnog života, Merkur, blizu asteroida Amor nagoveštava poznanstvo preko interneta sa Ovnom.
 
JARAC (22. 12 - 20. 1)
Prelazak Sunca preko Neptuna, simbola mašte i ulazak u četvrtu astrološku kuću, odgovara Jarčevima koji se bave privatnim biznisom ili kreativnom delatnošću u svom domu. Jedan Bik misli na vas. Pazite se u saobraćaju.
 
VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)
Ulazak Sunca u znak Ovna udobrom aspektu sa Plutonom u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda preko putovanja, pisanja, intelektualnih delatnosti. Na nekoj proslavi ili skupu, možete da upoznate glamuroznu, privlačnu osobu. Nesanica.
 
RIBE (20. 2 - 20. 3)
Sunce prelazi preko vašeg vladaoca Neptuna i ulazi u drugu astrološku kuću, što vam donosi nove ideje i novac preko posla sa prijateljima. Sa četiri planete u vašem znaku, omiljeni ste i popularni u društvu, naročito suprotnog pola.
 
 

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?


 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!