DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 13. APRIL: Lav da pazi na troškove, Škorpija da se čuva povreda, Ribe dobijaju romantičnu poruku

Astrolog Marina Jungić Milošević

12. 04. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam aspekti planeta sa Mesecom u Blizancima, donose za subotu 13. april, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 13. АПРИЛ: Лав да пази на трошкове, Шкорпија да се чува повреда, Рибе добијају романтичну поруку

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u trećoj astrološkoj kući pravi napet aspekt sa Neptunom, pa su mogući problemi sa dokumentacijom, rođacima, komšijama, a roditeljima sa decom. Moguć zajednički posao sa prijateljima. Susret sa Lavom na kraćem putu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec u drugom astrološkom polju, pod uticajem Neptuna iz polja neočekivanih situacija, odlaže ili menja vaše planove. Novac stiže preko honorarnog angažmana. Ulazak Meseca u vaše polje mentalnog stanja, donosi vam problem sa rođakom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pravi sekstil sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, donoseči vam uspeh preko saradnje sa strancima, putovanja, obrazovanja. Ipak, preporučuje se oprez prilikom potpisivanja ugovora. Promenite način ishrane.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec u Blizancima, pod uticajem Neptuna, donosi inspiraciju umetnicima, ali i može probleme sa saradnicima, rođacima, komšijama, decom. Ulazak Meseca u vaš znak, večeras, nepovoljno utiče na vaše raspoloženje. Zadržavanje vode u organizmu.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u sekstilu sa vašim vladaocem Suncem, stavlja akcenat na vaše organizacione sposobnosti koje danas dolaze do punog izražaja. Izbegavajte nepotrebne troškove. Moguć ulazak u strastvenu vezu sa harizmatičnom osobom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkoj kući karijere i ugleda obrazuje haromoničan aspekt sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, donoseći vam novac preko poslova sa strancima. Mogući nesporazumi sa nadređenima. Glavobolja.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Izazovni aspekti Meseca u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, donose inspiraciju umetnicima, a slobodnim Vagama i mogućnost romanse s nekim ko nosi uniformu na radu. Mogući su vanredni troškovi. Oticanje nogu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u osmom astrološkom polju pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, zbog čega ćete biti u dilemi da li da uđete u rizičan poslovni aranžman. Strastveni susret sa vodenim Rakom. Podložnost sportskim povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Uspeh preko zajedničkog posla sa poslovnim ili ljubavnim partnerom, advokature, mode, diplomatije. Kvadrat između Meseca i vašeg suvladaoca Neptuna, donosi vam rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom i članovima porodice. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u Blizancima pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam probleme sa dokumentima i saradnicima, komšijama, rođacima. Ljubavnog partnera muči ljubomora, jer sumnja u vašu iskrenost. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući kreativnosti, pod uticajem Neptuna, donosi vam inspiraciju, ako se bavite kreativnim ili poslom u vezi sa sportom. Uvećanje prihoda preko poslova sa IT tehnologijama, kontakata sa strancima. Podložnost povredama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Napeti aspekti Meseca u Blizancima donose problem u komunikaciji sa ljubavnim partnerom, kao i sa članovima porodice. Ulazak Meseca u znak Raka, večeras, donosi vam romantičnu poruku od Škorpije. Osetljiv želudac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)