KRENULE NA PRVOMAJSKI URANAK, PA ZAVRŠILE NA GROBLJU: Devojke pratile navigaciju, pa nasmejale mnoge (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

01. 05. 2024. u 22:30

DVE devojke iz Srbije krenule su danas na proslavu Prvog maja, a njihovo putovanje nije išlo baš onako kako su planirale.

КРЕНУЛЕ НА ПРВОМАЈСКИ УРАНАК, ПА ЗАВРШИЛЕ НА ГРОБЉУ: Девојке пратиле навигацију, па насмејале многе (ВИДЕО)

Foto: Instagram pritnskrin/mojbeograd_vesti

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se vide Taša i Marija koje su pokušale da stignu na proslavu praznika, ali umesto da se nađu na nekom izletištu devojke su stigle na groblje.

One su pratile upustva sa mapa, ali umesto na odredište stigle su na groblje, a telefon im je i dalje pokazivao kako su na "dobrom putu". Dve devojke su se slatko ismejale iako im sigurno nije bilo lako da se nađu u ovakvoj navigaciji. 

Ispod videa nizali su se komentari i mada su se mnogi smejali ovoj neobičnoj situaciji bilo je i onih koji su komentarisali da bi "razbili telefon" da im se tako nešto desilo.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: ŽELIM DA MI SE DESI JOŠ JEDAN “MONTEVIDEO” Uroš Jovčić o glumi, intimi i odrastanju, BINDž 13

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom