DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 22. MAJ: Ovan da pazi na neplanirane izdatke, Devica da izbegne ljubomorne scene, Ribama dobar dan za posao

Astrolog Marina Jungić Milošević

21. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 22. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 22. МАЈ: Ован да пази на непланиране издатке, Девица да избегне љубоморне сцене, Рибама добар дан за посао

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u kući finansija pravi opoziciju sa fiksnom zvezdom Algol donoseći vam neplanirane izdatke, ako vaše zanimanje ima veze sa rukovanjem novcem ili određenom dozom rizika. Izbegavajte rasprave sa ženama. Bik misli na vas.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Napet aspekt između Meseca i Urana u vašem znaku upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako je reč o Jarcu ili Škorpiji. Ne preporučuju se rizični finansijski potezi, kao ni uzimanje kredita. Osetljiv urogenitalni trakt.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa Mesecom u kući svakodnevice, danas ćete najviše vremena potrošiti na rutinske poslove, naročito ako radite u zdravstvu ili se bavite uslužnim delatnostima. Moguća su iznenađenja, kada je reč o dogovoru sa strancima. Podložnost pvredama.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Novac vam pristiže preko ranije ugovorenih poslova sa starim partnerima. Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko kuće ljubavi i kreativnosti, slobodnim Rakovima donosi susrte sa dinamičnom osobom. Zahlađenje odnosa sa dugogodišnjim partnerom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca, u večernjim satima, uzdržite se od rasprava sa voljenom osobom. Mesec obrazuje napet aspekt sa fiksnom zvezdom Algol, zbog čega su mogući vanredni troškovi preko poslova sa strancima. Nesanica.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mada ste danas preduzimljiviji kada se radi o poslovnom dogovoru sa strancima, ipak može doći do odlaganja nekog dogovora. Nije pravi trenutak za razgovor sa voljenom osobom o pitanjima koja vas muče, jer može doći do ljubomorne scene.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Opozicija između vašeg vladaoca Venere i Meseca koji upravlja vašom karijerom, upozorava na oprez sa finansijama i ženama. Trzavice sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Slobodne Vage dobijaju poziv za izlazak od Strelca.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko asteroida Fantazija u vašem znaku donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite umetnošći ili sportom. Naglašen znak Blizanaca, donosi probleme sa dokumentima ako se bavite poslom zbog koga često putujete.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa tri planete u sedmoj kući, omiljeni ste i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Skloni ste pogrešnim poslovnim odlukama. Susret sa mladolikom osobom koja često putuje zbog posla. Provodite više vremena u prirodi.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u večernjim satima pravi harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Plutonom donoseći vam zaradu preko poslova koji imaju veze sa informacionim tehnologijama, kontaktima sa strancima. Strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, simbol preokreta, nasuprot osetljivom Mesecu u Škorpiji donosi vam šansu za dogovor sa nadređenima. osobom na položaju. Dopadaju vam se dve podjednako interesantne osobe, od kojih je jedna zauzeta. Oprez u saobraćaju.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti Meseca sa planetama u vašem znaku, povoljno utiču na realizaciju projekata sa osobama koje žive u inostranstvu. Neko pokušava da odloži dogovore sa novim poslovnim partnerima, ali u tome neće uspeti. Moguće trzavice sa voljenom osobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura