DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 23. MAJ: Škorpija dobija dodatni novac, Jarac se upušta u romansu, Ribe da se paze u saobraćaju

Astrolog Marina Jungić Milošević

22. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi pun Mesec u Strelcu (koji se obrazuje jednom godišnje), šta vas u četvrtak 23. maja očekuje na poslu, u ljubavi, domu i porodici, na zdravstvenom planu, kako ćete se slagati sa prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 23. МАЈ: Шкорпија добија додатни новац, Јарац се упушта у романсу, Рибе да се пазе у саобраћају

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pun Mesec u kući kontakata sa strancima (jednom godišnje), pravi sekstil sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam novac preko putovanja, kontakata sa strancima, diplomatije, profesure, advokature, turizma. Podložnost infekcijama.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pun Mesec (jednom godišnje) u kući finansija, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uvećanje zarade, ali i neplanirane izdatke. Sekstil sa Plutonom, planetom strasti, nagoveštava susret sa Škorpijom. Alergija.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Pun Mesec u kući partnerskih odnosa (jednom godišnje), donosi vam popularnost i omiljenost u društvu. Novac stiže preko saradnje sa strancima. Slobodni mogu da upoznaju osobu koja često putuje. Trzavice sa bračnim partnerom, zbog ljubomore.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pun Mesec, koji upravlja vašim znakom, jednom godišnje (danas)nađe se u kući svakodnevice, opominjući vas da budete taktičniji prema saradnicima, rođacima i komšijama. Udvara vam se zauzeta osoba koju ste upoznali na poslovnom putu. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Napeti aspekti vašeg vladaoca Sunca, podstiču vašu ambiciju, ali i megalomanske planove. Pun Mesec u Strelcu (jednom godišnje), donosi vam ljubav na putu u inostranstvu, sportskoj tribini, koncertu, pozorištu. Kardiovaskularne tegobe.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Pun Mesec u kući privatnosti pravi izazovan aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas sklonim raspravama sa partnerom i pogrešnim zaključcima. Odlaganje poslovnog dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pun Mesec, vladalac vaše karijere, jednom godišnje nađe se u Strelcu, a ove godine donosi vam završetak realizacije nekog zahtevnog projekta, naročito ako se bavite intelektualnim ili poslom koji podrazumeva česta putovanja. Venska cirkulacija.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pun Mesec u Strelcu (jednom godišnje) u sekstilu sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom moći i novca, ove godine donosi vam uvećanje prihoda. Strastveni susret sa Rakom na putu ili seminaru, predavanju, kursu za učenje stranih jezika.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pun Mesec u vašem znaku (jednom godišnje), ove godine slobodnima može da donose novog partnera ili ulazak u brak. Ako je veza u krizi moguć raskid, razvod ili otkrivanje paralelnih veza. Neplanirani izdaci. Potreban vam je odmor.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pun Mesec u kući inspiracije, ali i ograničenja (jednom godišnje), ove godine donosi novac preko poslova sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Ulazak u romansu sa osobom koja često putuje zbog posla. Pojačane hronične tegobe.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pun Mesec, jednom godišnje, našđe se u vašoj kući neočekivanih situacija, a ove godine donosi vam promenu planova. poznanstvo s nekim preko posla ili prijatelja, na muzičkom ili sportskom događaju. Podložnost povredama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pun Mesec, jednom godišnje, u vašoj kući karijere, ove godine pravi trigon sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam inspiraciju i motivaciju ako se bavite poslom koji ima veze sa umetnošću, sportom, obrazovanjem. Dodatni oprez u saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZVEZDA SE REŠILA VEZISTE: Stranac napustio Marakanu, a ostaje u Superligi