DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 26. MAJ: Ovan da pazi u saobraćaju, Rak nervozan, Strelca očekuje razgovor o razvodu

Astrolog Marina Jungić Milošević

25. 05. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam, posle 12 godina, donosi ulazak Jupitera, planete srećnih okolnosti, velikog novca, putovanja i obrazovanja, u znak Blizanaca, kao i koncentracija planeta u ovom vazdušnom, trećem po redu, promenljivom znaku Zodijaka...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 26. МАЈ: Ован да пази у саобраћају, Рак нервозан, Стрелца очекује разговор о разводу

Image by Mabel Amber from Pixabay

 Šta vas u nedelju 26. maja očekuje na poslovnom planu, u ljubavi, na šta bi trebalo da obratite više pažnje kada je reč o zdravlju, kako ćete se slagati sa prijateljima i članovima porodice....

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Jupiter, posle 12 godina, u vašoj trećoj kući donosi vam nove ideje, dvostruku zaradu, kraća putovanja, više šansi za obrazovanje, kupovinu kola. Slobodne očekuje sudbinski susret na kraćem putu ili predavanju. Opasnost u saobraćaju.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Iskoristite moć Jupitera koji danas posle 12 godina ulazi u vašu drugu kuću gde se već nalaze Sunce i vaš vladalac Venera, donoseći vam duple prihode i povišicu, ali i vanredne troškove. Slobodni mogu da se zaljube preko posla. Pluća. Alergija.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mnoštvo planeta u vašem znaku uključujući i Jupiter koji posle 12 godina ulazi u vaše polje ličnih mogućnosti donosi vam šanse za realizaciju sjajnih ideja i bolje kontakte sa strancima. Ako planirate potomstvi, veće su šanse za trudnoću.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Planeta blagostanja i kontakata sa strancima posle 12 godina u vašoj 12. kući donosi vam promenu statusa na poslu, rad u struci u prekookeanskoj zemlji, unapređenje, stipendiju, veće prihode. Susret sa naučnikom, lekarom, farmaceutom. Nervoza.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Preko kuće kontakata sa strancima i prijatelja, posle 12 godina, prelazi Jupiter, simbol sreće i bogatstva, donoseći vam ostvarivanje želja, ideja i planova. Neko će poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Kičma. Kardiovaskularne tegobe.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Sa ulaskom Jupitera u vašu kuću karijere, posle 12 godina, očekuju vas promene na poslu ili radnom mestu. Jupiter vlada i vašim partnerskim im, pa može da vam donese veridbu ili brak (mada ipak sačekajte još godinu dana). Podložnost povredama.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Jupiter, simbol inostranstva, u vašoj devetoj kući, posle 12 godina, najavljuje životne preokrete, završetak obrazovanja ili upis u željenu školu, na fakultet, kurs, mnogo putovanja, interes za nova znanja, selidbu u inostranstvo. Venska cirkulacija.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa ulaskom Jupitera u kuću novca, posle 12 godina, ljubavni ili poslovni partner namerava da ulaoži novac u vaše ideje. Brže ćete dobiti pozajmicu, kredit, sponzorstvo, kredit, nasledstvo (zemlju ili nekretninu koju ćete rentirati). Nervoza.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, posle 12 godina, u sedmoj kući, stavlja akcenat na partnerstvo. Vaša popularnost raste ako ste preko posla prisutni u javnosti. Slobodnima donosi novog partnera ili ulazak u brak, a ako je veza na izdisaju, moguć je razvod.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Naglašeno šesto polje, u koje posle 12 godina, ulazi Jupiter, donosi vam nove mogućnosti i ideje, ali i mnogo posla. Ako tražite posao, velike su šanse da se zaposlite. Slobodni mogu da uđu u romansu sa kolegom. Zglobovi, pluća, alergije.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Jupiter, posle 12 godina, ulazi u vašu petu kuću i pravi trigon sa Plutonom u vašem znaku, otvarajući nove mogućnosti sportistima. Slobodni će se zaljubiti u inostranstvu, zauzete mogu postati roditelji. Podložnost povredama u kući.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Vaš suvladalac Jupiter, posle 12 godina, ulazi u kuću privatnosti pa možete da nasledite nekretninu, porodični posao, da proširite privatni biznis, renovirate stan, odselite se. Stiže prinova, bilo da postajete roditelji ili dobijate unuke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)