DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 31. MAJ: Vagu očekuju trzavice sa partnerom, Strelac da pazi na troškove, Vodolija upoznaje zanimljivu osobu

Astrolog Marina Jungić Milošević

30. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 31. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 31. МАЈ: Вагу очекују трзавице са партнером, Стрелац да пази на трошкове, Водолија упознаје занимљиву особу

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec, koji upravlja vašim privatnim životom, prelazi preko Neptuna, simbola podsvesti, zbog čega bi trebalo da povedete računa o tome kome se poveravate. Ljubavni partner vam zamera što se niste posavetovali s njim u vezi sa zajedničkim problemom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera u napetom aspektu sa Mesecom, upozorava da budete tolerantniji prema saradnicima. Izbegavajte nepotrebne troškove. Moguć odlazak na kraći put. Voljena osoba je sklona preterivanju kada je reč o vašem odnosu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Tranzit Meseca preko Neptuna u kući karijere podstiče vašu maštu, naročito ako se bavite kreativnim ili zanimanjem u vezi sa sportom, ali i pedagogijom. Pozicija vladaoca Merkura, donosi vam brzu zaradu preko paralelnog posla. Problemi u odnosu sa ljubavnim partnerom i članovima porodice.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Odgovara vam spoj vašeg vladaoca Meseca i Neptuna ako ste student ili planirate odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu. Slobodne Rakove, na kraćem putu ili krstarenju, može da pogodi Amorova strela. Proverite hormonski status.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Spoj Meseca i Neptuna u osmoj kući podstiče vašu intuiciju ali i romantične emocije prema nekome ko živi ili radi u inostranstvu. Kvadrat sa Venerom, planetom novca, upozorava da budete pažljiviji ako planirate saradnju sa ženama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec, koji vlada vašim planovima, blizu Neptuna u kući partnerskih odnosa, donosi vam poznanstvo sa osobom koja će vam prećutati da je zauzeta. Emotivni partner ne pokazuje interesovanje da rešite zategnutu komunikciju među vama. Moguća rasprava.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca, vladaoca vaše karijere, preko Neptuna koji nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima. Napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, nagoveštava trzavice u odnosu sa voljenom osobom koja je ionako opterećena poslovnim obavezama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec blizu Neptuna, u večernjim satima, donosi vam uvećanje prihoda, ako se bavite kreativnim zanimanjem, obrazovanjem ili sportom. Neko koga ste oduvek gledali kao prijatelja, želi da vam da do znanja kako oseća nešto više prema vama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Neptuna u astrološkoj kući privatnog života, povoljno deluje na vaše planove u vezi sa proširenjem privatnog biznisa ili porodične delatnosti. Mogući vanredni troškovi. Kratkotrajna rasprava sa bračnim partnerom ili članovima porodice.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec, u večernjim satima, obrazuje aspekt sa Jupiterom, što podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim poslom. Konjukcija sa Neptunom, koji uprvalja vašim odnosom sa rođacima, iznosi neke tajne na svetlo dana. Bračni ili dugogodišnji partner podstiče vaše ambicije u vezi sa privatnim poslom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko Neptuna donosi vam uvećanje prihoda preko kontakta sa osobama iz prekookeanskih zemalja. U večernjim satima, na nekoj proslavi, rođendanu, druženju sa prijateljima, možete da upoznate harizmatičnu osobu. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu vašeg vladaoca Neptuna u napetom aspektu sa Suncem, vladaocem vašeg posla, donosi vam novac ali i vanredne troškove. Moguća kraća svađa sa ljubavnim partnerom ili starijim članovima porodice. Dodatni oprez u saobraćaju. Promenite način ishrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA ROKVIĆ NASTAVLJA HUMANITARNU MISIJU: Patike sa hodočašća prodate za pola miliona - evo koliko novca je do sada sakupljeno (FOTO)