DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 7. JUN: Bik u emotivnoj krizi, Blizanci da čuvaju vredne sitnice, Škorpija dobija poziv za izlazak

Astrolog: Marina Jungić Milošević

06. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Mesecdža u znak Raka, šta vas u petak 7. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 7. ЈУН: Бик у емотивној кризи, Близанци да чувају вредне ситнице, Шкорпија добија позив за излазак

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec ulazi u kuću privatnog života i pravi sekstil sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam zaradu preko nekretnina, ugostiteljstva, porodičnog biznisa. Mogući su nesporazumi sa ženama. Slobodni Ovnovi obnavljaju vezu s nekim sa posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Ulazak Meseca u treću kuću najavljuje uvećanje prihoda, ako se bavite privatnim biznisom ili često putujete zbog posla. Kvadrat između Neptuna i vašeg vladaoca Venere vam donosi vanredne troškove. Kriza u emotivnoj vezi. Prehlada.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Raku u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom opominje na oprez kada je reč o dogovorima, ugovorima, dokumentima. Čuvajte vredne sitnice. Pozicija Neptuna, simbola prevare, nepovoljno utiče na vaš odnos sa partnerom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca koji ulazi u vaš znak, donose vam mogućnost uvećanja zarade preko saradnje sa strancima i prijatelja. Slobodne Rakove očekuje romantičan susret sa Bikom, a zauzete ulazak u tajnu romansu. Čuvajte se povreda u kući.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Pozicija Meseca u kući intuicije i inspiracije, donosi profesionalnu satisfakciju i novac umetnicima, naučnicima, pedagozima. Susret sa starom simpatijom koju dugo niste ni čuli ni videli. Promenite način ishrane.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekt Meseca u Raku sa vašim vladaocem Merkurom, upozoravaju na oprez, ako planirate zajednički projekat sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Sekstil sa Marsom u osmoj kući, nagoveštava strastveni susret sa jednim Bikom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući karijere pravi napet aspekt sa retrogradnim Plutonom, zbog čega ćete morati da se prilagodite novoj situaciji na poslu. Imate tajnu podršku žena. Slobodne Vage, u klubu uveče, očekuje susret sa Strelcem. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Poslovna situacija nalaže da izbegavate rizične finansijske poteze. Dugogodišnji ili bračni partner daje vam do znanja da ima osnova za njegove sumnje u vašu iskrenost. Slobodne Škorpije dobijaju poziv za izlazak od jednog Bika ili Raka. Nesanica.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš suvladalac Neptun obrazuje napet aspekt sa Mesecom u kući finansija, što opominje na oprez sa novcem. Poslušajte savet Vage ili Blizanaca. Zauzete Strelčeve očekuje tajni susret sa Vodolijom u večernjim satima. Hormonski status.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u Raku podstiče inspiraciju i motivaciju kod umetnika i sportista. Izazovan aspekt između retrogradnog plutona u kući posla i Meseca u Raku, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i pozajmice. Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sekstil između vaših vladalaca Saturna i Urana, povoljno utiče na dogovor sa nadređenima. Uvežanje prihoda preko posla sa nekretninama, građevinarstva, ugostiteljstva. Susret sa atraktivnom osobom na kraćem putu, seminaru, predavanju.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Raku pravi kvadrat sa vašim vladaocem Neptunom, pa vaša kreativna crta dolazi do punog izražaja. Međutim, dogovor o dugoročnom poslovnom projektu može biti doveden u pitanje. Susret sa osobom sa kojom ste nekada bili vrlo bliski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči