NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. JUNA: Blizanci da ne troše novac, Devica uleće u flert, Ribe da se paze prevare

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

08. 06. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 9. do 15. juna, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9. ДО 15. ЈУНА: Близанци да не троше новац, Девица улеће у флерт, Рибе да се пазе преваре

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Vaša energičnost, ove nedelje ne dolazi do punog izražaja jer slabi uticaj vašeg vladaoca Marsa, koji 9. juna ulazi u Bika. Izbegavajte rasprave sa nadređenima. U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, 14. juna, pazite kako ulažete novac u nove poslove. Aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, podstiče vas na akciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Ljubav Mnoštvo planeta u trećoj kući, mlađim Ovnovima donosi nove susrete i poznanstva na kraćim putovanjima i preko društvenih mreža. Međutim, komunikacija sa dugogodišnjim partnerom može da bude otežana, a moguć je i susret s nekim ko želi ponovo da uđe u vaš život. Privlačite pažnju zauzete osobe.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto Pixabay free images

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Sa naglašenom kućom posla u kojoj je i vaš vladalac Venera, očekuje vas dvostruka zarada ili povišica. Međutim, biće i neplaniranih troškova. Pregovori sa strancima otvaraju vam mogućnosti za nove izvore prihoda. Krajem nedelje, u vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, neke svoje ideje možete da realizujete preko prijatelja, udruženja i velikih organizacija.

Ljubav Mars, planeta strasti, koji upravlja vašim ljubavnim životom, 9. juna, ulazi u vaš znak i vaša posesivnost dolazi do izražaja. Možete da posumnjate u partnerovu iskrenost, što će dovesti i do ljubomornih scena. Slobodne Bikove, krajem perioda, očekuje susret sa osobom koja će potpuno okupirati njihove misli.

Zdravlje Osetljivo grlo. Bol u leđima.

Foto Pixabay free images

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Sa mnoštvom planeta u vašem znaku, među kojima je i Jupiter u trigonu sa Plutonom možete da realizujete svoje ideje i da dosta zaradite. Kontakti sa strancima donose vam dogovore o novim projektima. Prva Mesečeva četvrt u Devici, 14. juna, pravi napet aspekt sa Merkurom, čineći vas sklonim pogrešnim zaključcima i raspravama sa ženama. Mogući vanredni troškovi.

Ljubav Ulazak planete strasti u Bika, početkom perioda, nagoveštava ulazak u tajnu romansu. Vaša popularnost u društvu donosi vam nova poznanstva. Susret sa mlađom osobom na putu u inostranstvu ili preko prijatelja. Blizančice koje planiraju potomostvo, ove nedelje imaju veće šanse da zatrudne.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Period počinje sa ulaskom Marsa u Bika, što može da promeni ili odloži neke vaše planove. Naglašena kuća intuicije i mašte, donosi vam promene u karijeri, unapređenje, stipendiju ili duplu zaradu. U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, krajem nedelje, pazite šta potpisujete, ali i kakve dogovore pravite sa prijateljima. Problemi sa putnom dokumentacijom.

Ljubav Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, otežava komunikaciju sa voljenom osobom. Mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne, ali zauzete osobe, pa nećete znati kako da se postavite. Poslušajte savet Device. Neko koga ste smatrali prijateljem, želi da pređe granicu prijateljstva s vama.

Zdravlje Napet nervni sistem. Oprez u saobraćaju

Foto Pixabay free images

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Mars, planeta akacije, 9. juna, posle dve godine, ulazi u četvrtu kuću, donoseći više obaveza privatnicima. Pozicija Meseca u kući posla, 12. juna, donosi dogovor o isplativom poslovnom aranžmanu. Prva Mesečeva četvrt u Devici, 14. juna, upozorava na konflikte sa saradnicima, a aspekti vašeg vladaoca Sunca, donose vam podršku starije osobe.

Ljubav Atraktivna, mlađa osoba koju ste upoznali preko društvene mreže, u prvoj polovini nedelje, nastoji na sve načine da privuče vašu pažnju. Dugodišnji partner će, tokom ove nedelje, pokušavati da vam nametne svoj stav što može biti uzrok kraće rasprave. Trebalo bi da poslušate savet Blizanaca ili Vage.

Zdravlje Kardiovaskularne tegobe.

Foto Pixabay free images

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Jupiter blizu vašeg vladaoca Merkura, donosi vam šanse za napredovanje u karijeri, ali i posla preko glave. Oko 12. juna, izbegavajte rasprave sa nadređenima, jer ništa nećete postići. U vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku (jednom godišnje), 14. juna, moraćete da odložite ili promenite neke planove. Novac pristiže preko aranžmana sa Bikom i Jarcem.

Ljubav Ulazak Marsa u devetu kuću, 9. juna, nagoveštava strastveni susret sa Bikom na kraćem putu u inostranstvu, predavanju, seminaru. Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Neptuna, simbola flerta i ljubavnog zanosa, podstiču potrebu za romantičnom komunikacijom sa Ribama. Jedan Bik misli na vas.

Zdravlje Problemi sa pritiskom.

Foto: Free Images Pixabay

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Asteroid Viktorija u vašem znaku pravi sjajan aspekt sa Jupiterom, donoseći uspeh i novac septembarskim Vagama. Pozicija vašeg vladaoca Venere, koja vlada i vašim finansijama, donosi vam podršku nadređenih, naročito žena. U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, 14. juna, pazite se tračeva i intriga na poslu. Vodite računa o tome šta i kome pričate.

Ljubav Posle godinu dana, Mars, planeta strasti, 9. juna, ulazi u kuću strasti, što može da podstakne posesivnost i ljubomoru kod voljene osobe. Bračni ili dugogodišnji partner daje vam podršku u vezi sa donošenjem važne odluke. Slobodne Vage, na kraćem putu u inostranstvu mogu da upoznaju mladoliku osobu.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

 

Foto: Free Images Pixabay

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Vaš entuzijazam slabi posle 9. juna, kada vaš vladalac Mars, posle dve godine ulazi u Bika i pravi kvadrat sa Plutonom što se može nepovoljno odrazizi na odnos sa partnerom u poslu. Dobijate ponudu od osobe s kojom ste nekad sarađivali. U vreme prve Mesečeve četvrti u Devici, 14. juna, može doći do odlaganja nekih planova.

Ljubav Asteroid Fantazija u vašem znaku, nagoveštava romantičan susret sa osobom koja je starija od vas. Dobijate poziv za izlazak od Riba. Pozicija Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, stavlja vas pred emotivnu dilemu. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje da imate više sluha za njegove želje.

Zdravlje Stomačne tegobe.

 

Foto: Free Images Pixabay

STRELAC

Posao Aspekti vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, planeta blagostanja i inspiracije, sredinom perioda, povoljno utiču na vaše planove o saradnji sa strancima. Probleme sa putnom dokumentacijom, možete da rešite uz pomoć Vage. Povedite više računa o finansijama. U vreme prve Mesečeve četvrti, krajem perioda, budite oprezniji prilikom dogovora o novim projektima.

Ljubav Ulazak Marsa u Bika, već početkom nedelje, donosi vam udvaranje osobe koju upoznajete preko poslovnih kontakata. Naglašen znak Blizanaca, najavljuje susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Poziv za izlazak od osobe koju dugo niste videli. Oko 14. juna, moguće trzavice u domu i porodici.

Zdravlje Problemi sa pritiskom.

Foto: Free Images Pixabay

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Pozicija vašeg vladaoca Saturna, simbola kašnjenja, ove nedelje, upozorava da povedete više računa prilikom dogovora sa strancima. Izbegavajte nepotrebne troškove i rasprave sa sradnicima ikolegama. U vreme prve Mesečeve četvrti, 14. juna, novac vam pristiže preko intelektualnih, uslužnih i delatnosti koje podrazumevaju veliku preciznost. Poslušajte savet Bika.

Ljubav Ulazak Marsa, planete akcije i strasti, u kuću ljubavi, 9. juna, tokom celog preioda, nagoveštava bogatiji emotivni život. A u odnosu sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, može da dovede do ljubomornih scena, zbog njegove posesivnosti. Neko ko stiže sa dužeg puta, želi da se što pre vidi s vama.

Zdravlje Bol u zglobovima.

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Nedelja pred vama, najavljuje nove šanse za isplative poslovne aranžmane, naročito sa osobama koje žive u drugom gradu ilki državi. Prva Mesečeva četvrt obrazuje harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Uranom, 14. juna, donoseći vam uvećanje prihoda, preko poslova u vezi sa medijima, marketingom, informacionim tehnologijama. Poslušajte savet Blizanaca.

Ljubav Ulazak Marsa u kuću privatnog života, početkom perioda, najavljuje trzavice u domu i porodici. Slobodnim Vodolijama, sredinom nedelje, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe. Udvara vam se zauzeta osoba koju ste upoznali preko interneta. Poziv za izlazak od Strelca.

Zdravlje Problemi sa zglobovima.

Foto: Free Images Pixabay

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Pozicija Meseca u kući novca i opasnosti, sredinom perioda, upozorava da izbegavate rizične finansijske poteze i da pazite da vas neko ne obmane ili prevari. Aspekt sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, donosi uvećanje prihoda preko porodičnog posla i uslužnih delatnosti. Prva Mesečeva četvrt u Devici, 14. juna, opominje na oprez sa dogovorima i ugovorima.

Ljubav Već početkom perioda, Mars ulazi u Bika, Naglašen znak Blizanaca, gde se nalazi i Merkur, vladalac partnerskih odnosa, ove nedelje, stavlja akcenat na dom i odnos sa voljenom osobom. Moguće rasprave sa mlađim članovima porodice. Susret sa starom simpatijom, moguće Devicom, budi nežna osećanja u vama.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru