DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 15. JUN: Bik da se čuva problema u porodici, Vagu očekuju promene na poslu, Ribe sumnjaju u partnera

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

14. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Vagu, šta vas u subotu 15. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 15. ЈУН: Бик да се чува проблема у породици, Вагу очекују промене на послу, Рибе сумњају у партнера

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec ulazi u sedmu kuću i pravi konjunkciju sa asteroidom Viktorija, donoseći uspeh Ovnovima koji su prisutni na javnoj sceni, u modi, umetnosti. Trigon sa Plutonom donosi vam novac preko inostranstva. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca u vašoj kući svakodnevnih poslova i zdravlja, nagoveštavaju manje trzavice u domu i porodici. Asterioid Amor u vašem znaku blizu Urana, slobodnim Bikovima donosi neočekivanu ljubav na kraćem putu. Osetljive glasne žice.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući ljubavi i kreativnosti donosi vam udvaranje zauzete osobe, kao i uvećanje prihoda. Izbegavajte podizanje kredita i nepotrebne troškove. Susret sa Vagom u društvu prijatelja. čuvajte vredne sitnice. Nervoza.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca, simbola emocija, donosi vam trzavice u porodici i sa prijateljima. Naglašen znak Blizanaca nagoveštava ulazak u tajnu romansu sa osobom sa posla. Povedite više računa o tome šta i kome pričate. Podložnost povredama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa mnoštvom planeta u 11. kući, vaš društveni život postaje bogatiji i raznovrsniji, pa slobodni Lavovi mogu i da se zaljube. Pozicija Meseca donosi vam trzavice u odnosu sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Dodatni oprez u saobraćaju.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i vašom karijerom, upozoravaju da izbegavate sklapanje dogovora, kao i rasprave sa autoritetima. Neplanirani troškovi. Jedan Bik koga već poznajete preko posla, šalje poziv za izlazak.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u vašem znaku donosi vam promene na poslu. Povoljan ishod dogovora o novom projektu koji podrazumeva saradnju sa strancima. Zauzete Vage očekuju rasprave sa partnerom, a slobodne susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Mesecom u 12. kući, donosi vam tajnu romansu sa Bikom. Dogovor u četiri oka sa osobom na položaju. Postupak jednog prijatelja može da vas razočara. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u Vagi obrazuje trigon sa vašim vladaocem Jupiterom čineći vas sklonim pravljenju ambicioznih poslovnih planova. Napetost u komunikaciji s voljenom osobom unose aspekti Merkura, koji je inače zadužen za vaše partnerske odnose. Nervoza.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u kući karijere pravi dobar aspekt sa Plutonom, planetom moći i novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko partnerskog posla. Imate utisak da voljena osoba ne pokazuje dovoljno razumevanja za vaše želje. Rasejani ste.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Pluton u vašem znaku obrazuje dobar aspekt sa Mesecom, donoseći vam dobitke preko inostranstva, pravnih procesa ili stručnog usavršavanja. Komunikacija sa voljenom osobom dolazi u fazu u kojoj možete da očekujete raspravu. Glavobolja.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti Meseca koji ulazi u kuću finansija ali i rizika, opominju da povedete više računa o tome šta i kome pričate. Imate podršku jedne starije osobe iz porodičnog okruženja. Ponašanje voljene osobe budi vašu sumnju u njenu iskrenost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška