ČUVAJTE SE OBMANA I PREVARA Astro savet za nedelju 16. jun: Napeti aspekti sa Neptunom traže dodatni oprez

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

16. 06. 2024. u 07:00

SKLONOST zabludama i danas je naglašena, jer Mesec prelazeći od 14. do 26. stepena Vage, pravi kvadrat sa Neptunom, planetom obmana i prevara, ali i inkonjunkciju sa Saturnom u Ribama, koja donosi promenljivo, čak i depresivno raspoloženje (kod onih koji imaju takav aspekt u ličnom horoskopu).

ЧУВАЈТЕ СЕ ОБМАНА И ПРЕВАРА Астро савет за недељу 16. јун: Напети аспекти са Нептуном траже додатни опрез

Foto: Profimedia

S obzirom da kvadrat Meseca i Neptuna, simbolizuje i ljubavni zanos, a Mesecom u Vagi upravlja Venera, znači da bi Bikovi, Vage i Ribe (u kojima je Venera egzaltirana), trebalo da pripaze kome poklanjaju poverenje, a još više svoje srce.

Na poslovnom planu, ovaj aspekt upozorava na opasnost od prevara i obmana, zvog čega je neophodan dodatni oprez, tim pre što i Merkur (dogovori, ugovori, biznis, saobraćaj), blizu Sunca, obrazuje napet aspekt sa varljivim Neptunom.

Svetle tačke dana su Mesečevi harmonični aspekti sa Suncem (simbol jačeg pola, uglednih i osoba na položaju), Merkurom (logika, način donošenja odluka) i Venerom (posao, novac), tako da podrška može da se očekuje od muškaraca, nadređenih, oca, starijih rođaka. Ali, Neptun ometa i Sunce (kvadrat) pa se i oni mogu postaviti tako da ćete imati osećaj kao da vas ubeđuju u nešto, u šta ni sami ne veruju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SRBI - NAJZGODNIJA REPREZENTACIJA EURO 2024! Evo ko je najseksi fudbaler, ali i kako izgleda Top 10 te liste! (FOTO)