SETITE SE ŠTA STE SANJALI Astro savet za ponedeljak, 24. jun: Konjunkcija Meseca i Plutona utiče na podsvest, oslonite se na intuiciju

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 06. 2024. u 07:00

DAN počinje sa konjunkcijom Meseca i retrogradnog Plutona u Vodoliji, koji nepovoljno utiče na podsvest, naročito kod osoba koje imaju ovaj aspekt u ličnom horoskopu.

СЕТИТЕ СЕ ШТА СТЕ САЊАЛИ Астро савет за понедељак, 24. јун: Конјункција Месеца и Плутона утиче на подсвест, ослоните се на интуицију

Foto Pixabay free images

Pošto se dešava rano ujutru, moguće je da će se ovaj aspekt odraziti na san, koji će nositi neku poruku ili jednostavno neki predosećaj, koji može imati i veze sa prošlošću. Ovaj aspekt takođe pojačava intuiciju, što se najviše oseća kod vodenih znakova (Rak, Škorpija, Ribe).

Pošto je Mesec simbol emocija, žena, majke, doma i porodice, a Pluton strasti, sukoba, agresije, njihov spoj (konjunkcija) donosi netoleranciju, isključivost, povređena osećanja, sukob sa ženama, majkom, mlađim članovima porodice (jer je Mesec u opoziciji i sa Merkurom u Raku). Naravno, više ako ovaj aspekt postoji u natalnom horoskopu.

Kako Mesec tokom dana bude odmicao, praviće napet aspekt i sa Marsom, takođe planetom sukoba, povreda, strasti, što donosi i probleme u ljubavi i partnerskim odnosima.

Svetle tačke dana su aspekti sa Jupiterom i Neptunom, pa pomoć i podrška stižu od Strelčeva, Rakova i Riba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)