DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 26. JUN: Lavovi da se paze rasprave sa partnerom, Škorpiji potreban odmor, Jarac da ne napravi pogrešan potez

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

25. 06. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Ribe, šta vas u sredu 26. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 26. ЈУН: Лавови да се пазе расправе са партнером, Шкорпији потребан одмор, Јарац да не направи погрешан потез

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko kuće intuicije ali i ograničenja, u prepodnevnim satima, donosi vam neočekivane novčane izdatke. Slobodnim Ovnovima dopada se jedan Strelac, dok zauzete očekuje kraća rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pre podne bi trebalo da se uzdržite od rizičnih finansijskih transakcija, čak i dogovora o njima. Ponašanje bračnog ili dugogodišnjeg partnera kod vas izaziva potrebu da što pre s njim razjasnite neku situaciju. Potreban vam je odmor.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između vašeg vladaoca Meseca i Jupitera, u prepodnevnim satima, pojačava vaše nestrpljenje. Samo otvoren razgovor sa voljenom osobom, može dovesti do efikasnog rešenja zajedničkog problema. Pazite se za volanom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko devete kuće, upozorava na oprez prilikom putovanja i saradnje sa strancima na velikim projektima. Nedostatak komunikacije sa emotivnim partnerom, može biti razlog uzdrmanih odnosa s njim. Nesanica.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Zbog aspekata vašeg vladaoca Sunca, ali i Meseca, vaša sklonost preteranom trošenju novca može biti razlog rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Slobodne Lavove, u večernjim satima, očekuje poznanstvo sa harizmatičnom osobom.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura, osećanja vam mogu nadvladati logiku, pa ćete doneti pogrešne zaključke. To će uticati na komunikaciju sa saradnicima i kolegama, ali i na odnos sa dugogodišnjim ljubavnim partnerom.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere, u prepodnevnim satima, donose inspiraciju umetnicima, ali i iznenađenja na ljubavnom planu, naročito slobodnim Vagama. Potrudite se da saznate šta to muči voljenu osobu i zbog čega izbegava da vam se poveri.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko Riba podstiče kod vas potrebu za opuštanjem u nekom mirnom ambijentu, poput spa centra, bazena, mora. Pokušajte da izbegnete rasprave sa članovima porodice i saradnicima. Dodatni oprez u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaše predloge o novom načinu komunikacije sa saradnicima iz inostranstva, nadređeni će rado prihvatiti. Danas nije pravi trenutak za pokretanje privatnog biznbisa. Mogućnost odlaska na kraći put sa ljubavnim partnerom. Potreban vam je odmor.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca koji prelazi preko kuće biznisa i komunikacija, mogu vam doneti sjajne ali ideje, ali vas isto tako mogu navesti na pogrešne poteze. Oslonite na jednog Bika ili Devicu. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom u kući posla, ali i ljubavi, možete biti skloni subjektivnim zaključcima, i u odnosu sa partnerom, i sa kolegama. Dugoročni poslovni planovi, donose povoljne šanse umetnicima i sportistima. Mogući vanredni troškovi.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Naglašen znak Raka, donosi vam uvećanje zarade i nove kontakte sa osobama koje planiraju dugoročne poslove. Budite tolerantniji prema saradnicima. Imate potrebu da objasnite partneru šta vam to u poslednje vreme smeta u vašoj vezi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!