DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. JUN: Ovan iscrpljen, Devica na testu i na privatnom i poslovnom planu, Strelac da bude strpljiviji

Astrolog Marina Jungić Milošević

26. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 27. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 27. ЈУН: Ован исцрпљен, Девица на тесту и на приватном и пословном плану, Стрелац да буде стрпљивији

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Povedite više računa o sebi, kada Meseca prelazi preko Saturna, jer ste umorni, a neki od vas i na ivici snage. Ako se pitate kada ste se poslednji put odmorili ili imali slobodan dan, nećete se setiti. Poziv od stare simpatije.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu Saturna u 11. kući, podstiče vas na razmišljanje o tome razmislite o tome kako da svoje talente i veštine, iskoristite u okviru društvenog projekta. Susret s nekim ko stiže iz inostranstva. Osetljiva koža.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Mesec u konjunkciji sa Saturnom u kući karijere, podseća vas da želite da promenite posao ili radno mesto. Sačekajte nekoliko dana da vaš vladalac Merkur obrazuje bolje aspekte, pa ćete se brže i dogovriti sa saradnicima. Podložnost povredama.

RAK (22.6 - 22.7)

Vaš vladalac Mesec, blizu Saturna u devetoj kući, podseća vas da sve što planirate da uradite najviše zavisi od vas. Budite oprezniji prilikom dogovora o saradnji sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Pazite se u saobraćaju.

 

LAV (23.7 - 22.8)

Mesec u konjunkciji sa Saturnom, čini vas sklonim da shvatite da rešenje za vaše probleme leži u boljoj komunikaciji sa partnerom, poslovnim ili emotivnim. Imate bolji uvid u ulaganje vašeg novca, ali i vaše energije i znanja.

DEVICA (23.8 - 22.9)

Mesec blizu Saturna u vašoj sedmoj kući, stavlja na probu partnerske odnose, na neku vrstu testa, kako u bračnim vodama, tako i na poslovnom planu. Ipak, svesni ste da postoji kompromisno rešenje. Promenite način ishrane.

VAGA (23.9 - 22.10)

Mesec blizu Saturna u šestoj kući, opominje vas da je krajnje vreme da obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje, jer ste očigledno precenili svoje snage i mogućnosti. Voljena osoba vam daje veliku podršku. Problemi sa stopalima.

 

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Mesecom u konjunkciji sa Saturnom u petoj kući, podseća vas da samo vi možete da podstaknete svoje kreativne potencijale i da utičete na poboljšanje odnosa sa bračnim partnerom. Planirate zajednički odmor sa Ribama. Izbegavajte alkohol.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Mesec, blizu Saturna u četvrtoj kući, podseća vas da morate da budte strpljiviji kada se radi o porodičnim problemima ili brizi o starijem članu porodice. Saznaćete i neke, do sada, dobro skrivene tajne od rođaka koje niste dugo videli.

 

JARAC (22.12 - 20.1)

Mesec blizu vašeg vladaoca Saturna u trećoj kući, podstiče vas da obratite više pažnje na komunikaciju sa neposrednim okruženjem, od najbliže rodbine do komšiluka. Skloni ste nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Više šetajte.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec blizu vašeg suvladaoca Saturna, tera vas da se zapitate šta možete da uradite za sebe i da za trenutak ostavite po strani probleme onih kojima je neprestano potrebna vapša podrška. Susret sa starom simpatijom.

RIBE (20.2 - 20.3)

Mesec blizu Saturna u Ribama čini vas preosetljivim, ranjivim, pristrasnim i sklonim nelogičnim zaključcima, a samim tim i pogrešnim odlukama. Vaša emotivna potraživanja od partenra pokazaće se kao nerealna. Problemi sa zglobovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd