ASTRO SAVET ZA SUBOTU 29. JUN: Retrogradni Saturn donosi novac vodenim i zemljanim znacima

Astrolog Marina Jungić Milošević

29. 06. 2024. u 07:00

SATURN, planeta ambicije, discipline, odgovornosti, uzdržanosti, tradicije, prošlosti, ali i kašnjenja i trpljenja, danas kreće u višemesečni retrogradni hod sa 18. stepena tajanstvenih, intuitivnih Riba, znaka muzike, filma, psihologije, ali i nauke, farmacije i velikih korporacija.

АСТРО САВЕТ ЗА СУБОТУ 29. ЈУН: Ретроградни Сатурн доноси новац воденим и земљаним знацима

Foto: Shutterstock

Njegovi harmonični aspekti sa Venerom (novac, ljubav) i Merkurom (biznis, dogovori, kraća putovanja) u Raku, kao i sa Marsom i Uranom u Biku, pogoduju vodenim (Rak, Škorpija, Ribe) i zemljanim znacima (Bik, Devica, Jarac), kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu.

Muzička i filmska industrija, uslužne delatnosti, zdravstvene ustanove, prodavnice hrane za kućne ljubimce, samo su neke od mogućnosti preko kojih će vodeni i zemljani znaci, naročito privatni preduzetnici, biti u prilici da uvećaju svoje prihode (pogotovo preko saradnjnj sa osobama iz prekookeanskih zemalja).

Retrogradni hod Saturna "priziva" i stare simpatije koje će sve više početi da se pojavljuju u životima Škorpija, Rakova i Riba.

Na zdravstvenom planu, Saturn u Ribama, intenzivira hronične tegobe, u vezi sa cirkulacijom, limfom, nogama, naročito stopalima. Ovo se najviše odnosi na Vage, pošto njihova šesta astrološka kuća (zdravlje) "pada" u znak Riba.

S druge strane, pošto je Saturn naglašen u Jarcu, Vodoliji i Vagi, ovi znaci biće pod većim uticajem ove planete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA SRBIJU NA EURO 2024 IGRAO DVOJNIK NAŠEG ASA?! Italijanska Gazeta delo sport uzdrmala tabor orlova!