DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 5. JUL: Devici dobar dan za posao i novac, Strelac da bude tolerantniji, Vodoliju očekuje zanimljiv susret

Astrolog Marina Jungić Milošević

04. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi mlad Mesec u Raku, posle godinu dana, šta vas u petak 5. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima i članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 5. ЈУЛ: Девици добар дан за посао и новац, Стрелац да буде толерантнији, Водолију очекује занимљив сусрет

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Naglašen znak Raka u kome se obrazuje i mlad Mesec praveći sekstil sa vašim vladaocem Marsom, slobodnim muškarcima donosi poznanstvo s nekim u koga mogu da se zaljube. Novac stiže preko porodičnog biznisa ili drugog vida samostalne delatnosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mlad Mesec u konjunkciji sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca u trećoj kući, donosi vam uvećanje zarade preko intelektualnih i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Susret sa Škorpijom preko interneta. Hormonski disbalans.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa mladim Mesecom blizu Venere u kući novca ali i ljubavi, pruža vam se mogućnost uvećanja prihoda preko paralelnog ili dodatnog posla. Susret sa preko poslovnih kontrakata može da preraste u ozbiljnu vezu. Izbegavajte alkohol..

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mlad Mesec u vašem znaku, kojim i upravlja, obrazuje trigon sa Saturnom, donoseći vam stabilizaciju odnosa na emotivnom planu, a slobodnima susret sa starom simpatijom. Novac pristiže preko prijatelja i konatakta sa strancima. Disajni organi.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Naglašena 12. kuća u kojoj se formira i mlad Mesec u Raku pojačava vašu intuiciju i donosi uvećanje prihoda, naročito ako se bavite negom, lepotom, zdravljem, farmacijom, naučnim istraživanjem. Imate pomoć i podršku žena.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mlad Mesec u kući neočekivcanih situacija, donosi vam isto takvu zaradu, i to preko informacionih tehnologija, kontakata sa strancima, medija, marketinga. Aspekt sa Saturnom nagoveštava stabilizaciju odnosa sa ljubavnim partnerom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u vašoj kući karijere, a ove godine donosi vam proširenje poslova, ali i veću zaradu. Aspekt sa Marsom, vladaocem partnerskih odnosa, nagoveštava strastveni susret sa harizmatičnom osobom. Hormonske tegobe.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa mladim Mesecom u devetoj kući, pruža vam se šansa da uvećate prihode preko putovanja, obrazovanja i kontakata sa strancima. Pozicija Saturna, simbola trajanja, donosi vam zaljubaljivanje u umetnika ili sportistu. Reuma.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mlad Mesec u Raku donosi vam značajno uvećanje prihoda, ne samo vašim trudom već i preko partnera, sponzora, kredita, ulaganja drugih osoba u vaše ideje. Konjukcija Marsa i Urana, upozorava da budete tolerantniji prema saradnicima.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa asteroidom Ceres u vašem znaku i mladim Mesecom blizu Venere u Raku, možete se naći u situaciji da zajedno sa partnerom realizujete sjajan posao i da zaradite dosta novca. Imate pomoć i podršku žena. Rekreirajte se.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec u kući posla, donosi vam uspeh i novac ako se bavite privatnim biznisom, uslužnim dealtnostima, radite u zdravstvu, imate veterinarsku ambulantu ili pet šop. Aspekt sa Saturnom, nagoveštava susret sa starom simpatijom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Naglašena peta kuća u kojoj se formira i mlad Mesec, donosi uspeh i uvećanje prihoda umetnicima, sportistima, osobama koje se bave obrazovanjem najmlađih. Trigon sa Saturnom u vašem znaku, donosi vam iznenadni susret sa starom ljubavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!