DAN STVOREN ZA NOVU LJUBAV Astro savet za subotu 13. jul: Prva Mesečeva četvrt u Vagi - Započnite nov posao, dogovor, umetnički projakat

Astrolog Marina Jungić Milošević

13. 07. 2024. u 07:00

JEDNOM godišnje, prva Mesečeva četvrt u Vagi, ove godine formira se na 22. stepenu Vage, blizu asteroida Viktorija, u trigonu sa Jupiterom u Blizancima.

ДАН СТВОРЕН ЗА НОВУ ЉУБАВ Астро савет за суботу 13. јул: Прва Месечева четврт у Ваги - Започните нов посао, договор, уметнички пројакат

Foto: Shutterstock

Kada Mesec u Vagi obrazuje kvadrat sa Suncem u Raku, na nebu se obrazuje ova Mesečeva faza, koja stavlja akcenat na partnerske odnose, prava, advokaturu, muziku, diplomatiju, modu, lepotu i negu, dizajn - simboliku sedmog zodijačkog znaka.

To se najviše odnosi na kardinalne znake, Vage, Rakove, Ovnove i Jarčeve, rrođene u trećoj dekadi, koji danas mogu da uspešno započnu posao, dogovor, sudski proces, umetnički projekat, ali i da uđu u ljubavnu vezu. Povoljna je i za vatrene znake, Ovnove, Lavove i Strelce, rođene u trećoj dekadi, jer prva četvrt u Vagi pravi i harmoničan aspekt (sekstil) sa Merkurom u Lavu.

Osim ovih povoljnih aspekata, Mesec pravi i napet aspekt (inkonjunkciju) sa retrogradnim Saturnom, koji usporava ili odlaže poslove predstavnika sedmog zodijačkog znaka i upozorava na hronične zdravstvene tegobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!