DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 24. JUL: Devica da očekuje probleme, Škorpija netolerantna, Vodolija da pazi na troškove

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

23. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u sredu 24. jula očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 24. ЈУЛ: Девица да очекује проблеме, Шкорпија нетолерантна, Водолија да пази на трошкове

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko Saturna u kući ograničenja donoseći mogućnost promene plana ili odluke o saradnji sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom. Podrška i pomoć stižu od starije žene. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa konjunkcijom Meseca i Saturna fokusirani ste na ideju koju odavno želite da sprovedete u delo. Stariji muškarac iz vašeg okruženja pruža vam pomoć kada je reč o kontaktima sa strancima. Oscilacije na finansijskom planu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući karijere obrazuje aspekt sa Saturnom, planetom ograničenja, koji unosi napetost u komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima iz zemalja Orijenta. Susret sa starom simpatijom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mesec blizu Saturna u devetoj kući upozorava na oprez, ako planirate dogovore sa nekadašnjim saradnicima ili poslovnim partnerima. Novac stiže preko putovanja i obrazovanja, ali i neplanirani troškovi. Podložnost depresivnom raspoloženju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec prelazi preko Marsa i Saturna u vašoj osmoj astrološkoj kući, donoseći vam probleme sa finansijama, naročito ako se bavite rizičnim ili zanimanjem koje podrazumeva rukovanje novcem. Oslonite se na svoju intuiciju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Tranzit Meseca, vladaoca vaših planova, preko Marsa i Saturna u Ribama, donosi vam probleme sa emotivnim ili poslovnim partnerom, kao i u sudskim procesima. Pomoć i novac vam danas pristižu preko kontakata sa strancima.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, vladalac vaše karijere, prelazi preko Saturna u šestoj kući, donoseći vam probleme, ako radite u zdravstvu ili nekoj uslužnoj delatnosti. Aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam novac preko javnih delatnosti, advokature, mode.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u kući ljubavi pravi napet aspekt sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, što voljenu osobu čini nedovoljno zainteresovanom za zajednički plan. Trebalo bi da pokažete više tolerancije i razumevanja za saradnike.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko Saturna u kući privatnog života što nepovoljno utiče na odnos sa članovima porodice. Ljubavni partner je sklon preuveličavanju i dramatičnim reakcijama. Podložnost promenama raspoloženja. Imate podršku Vage.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesečev tranzit preko Saturna u trećoj kući nepovoljno utiče na vašu koncentraciju čineći vas sklonim nelogičnim zaključcima. Mogući su problemi sa dokumentacijom, rasprave sa rođakom, komšijom, a roditeljima sa decom. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec prelazi preko vašeg suvladaoca Saturna u kući posla ali i ljubavi, donoseći vam probleme i na finansijskom i na emotivnom planu. Izbegavajte nepotrebne troškove. Voljenoj osobi vaša podrška znači više nego što očekujete.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko Saturna u vašem znaku čini vas sklonim promenama raspoloženja, čak i depresiji. Nemate pravih razloga za vaše dramatične reakcije na ponašanje voljene osobe prema vama. Romantičan susret sa osobom koju znate preko posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?