DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 1. AVGUST: Jarca očekuje susret sa bliskom osobom iz prošlosti, Biku stiže novac, Rak da se kloni rasprave

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

31. 07. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Raka, šta vas u četvrtak 1. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima i članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 1. АВГУСТ: Јарца очекује сусрет са блиском особом из прошлости, Бику стиже новац, Рак да се клони расправе

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko asteroida Karma i Pandora u kući privatnosti obrazujući napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, pa možete saznati nešto što niste očekivali. Romantičan susret sa zauzetom osobom. Smanjite obroke.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Zahvaljujući naglašenoj poziciji Meseca u Raku, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, prepodne vas oočekuju novčani dobici. Šarmantna osoba iz komšiluka, daje vam do znanja da želi nešto više od ćaskanja s vama. Hormonski disbalans.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kući posla pravi kvadrat sa Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima. Ne nasedajte na lepe reči jednog kolege. Novac stiže preko honorarnog angažmana. Susret sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Mesec prelazi preko asteroida Karma i Pandora u vašem znaku donoseći vam nova saznanja o nekim porodičnim tajna. Rasprava sa emotivnim partnerom neće vas nigde odvesti. Komunikacija sa strancima donosi dogovor o novom poslu. Bol u leđima.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Raku naglašava vašu intuiciju pomažući vam da donesete najbolju odluku o nastavku saradnje sa jednim zemljanim znakom. U prepodnevnim satima, susret sa osobom koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Osetljiva koža.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, donosi vam nove ideje i zamisli, naročito ako vaš posao ima veze sa medijima, umetnošću, medicinom. Na kraćem putu ili seminaru, može da vam se dopadne zauzeta osoba. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca preko kuće karijere, otkriva nove mogućnosti saradnje sa osobama iz prekookenaskih zemalja. Pozicija Plutona, koji upravlja vašim ljubavnim životom, podseća da izbegavate nepotrebne rasprave sa partnerom. Više šetajte.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u sekstilu sa Merkurom, planetom biznisa, u kući planova i putovanja, otvara mogućnost da vam partner, emotivni ili poslovni, pruži podršku i pomoć. Uvećanje prihoda preko privatnog biznisa. Rak misli na vas. Oprez za volanom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca u kući finansija otvara vam nove mogućnosti u okviru porodične delatnosti ili nekog drugog vida privatnog biznisa. Jedan Ovan se trudi da pokaže koliko mu je stalo do vas. Čuvajte se povreda u sportu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Odgovaraju vam aspekti Meseca u kući partnerskih odnosa, ako se bavite poslom koji ima veze sa medijima, umetnošću. Pozicija Plutona u retrogradnom hodu, nagoveštava susret sa osobom s kojom ste nekada bili bliski. Pad imuniteta.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući posla obrazuje izazovan aspekt sa Plutonom u vašem znaku donoseći vam nove dogovore sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Izbegavajte rasprave sa ženama, i privatno i na poslu. Oscilacije krvnog pritiska.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Kvadrat između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, planete ljubavnog zanosa ali i zabluda donosi vam romantičan susret sa privlačnom osobom na koncertu, predstavi, u kafiću. Povedite računa o svojim izjavama. Smanjite unos šećera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića