OČEKUJTE USPEH OLIMPIJACA U PARIZU Astro savet za 4. avgust: Mlad Mesec u Lavu aktivira natalni trigon Marsa i Jupitera u horoskopu Srbije

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

04. 08. 2024. u 07:00

KONJUNKCIJA Marsa i Jupitera u Blizancima, danas pravi sekstil sa mladim Mesecom u Lavu, donoseći veliki priliv energije vatrenim i vazdušnim znacima.

ОЧЕКУЈТЕ УСПЕХ ОЛИМПИЈАЦА У ПАРИЗУ Астро савет за 4. август:  Млад Месец у Лаву активира натални тригон Марса и Јупитера у хороскопу Србије

Foto: Shutterstock

Budući da Mesec simbolizuje emocije, a Jupiter ekspanziju, strasti će biti uzavrele, upravo zbog podrške Sunca i Venere koja se sprema da napusti peti zodijački znak i da sutra uđe u Devicu. Ovaj aspekt danas pogoduje našim sportistima koji se takmiče na Olimpijskim igrama u Parizu.

Trigon Marsa u Strelcu i Jupitera u Ovnu, kao i trigon Marsa i Plutona, u natalnom horoskopu Srbije (osnovane 12. januara 1217. godine, kada je u Žiči krunisan Stefan Prvovenčani, a Srbija dobila državnost i postala kraljevina), prvenstveno, govori o slavnim, hrabrim srpskim ratnicima. Takođe, govori o tome da oduvek možemo da se pohvalimo talentovanim sportistima i uspehom u sportu.

Taj natalni trigon Marsa i Jupitera u vatrenim znacima (Ovnu i Strelcu), trenutno, obrazuje trigon sa tranzitnim Suncem i tranzitnom Venerom u vatrenom Lavu. Ovaj aspekt podstiče na akciju, donosi veliki priliv energije, entuzijazma i fizičke snage.

Mlad Mesec u Lavu, koji se dešava jednom godišnje, a ove godine 4. avgusta, aktiviraće natalni trigon Marsa i Jupitera u horoskopu Srbije, kao i konjunkciju tranzitnog Marsa i Jupitera u Blizancima, što može rezultirati uspehom naših olimpijaca. Konkurencija će biti jaka, zbog inkonjunkcije između Venere na 29. stepenu Lava i retrogradnog Plutona na nultom stepenu Vodolije.

Naravno, ima i otežavajućih aspekata, među kojima je i kvadrat koji Saturn iz Riba obrazuje sa Marsom i Jupiterom u Blizancima. Pošto je Saturn oslabljen u Ribama, baš kao i Jupiter u Blizancima, znači da se treba uzdati u spretnost, snalažljivost i brzinu Marsa u Blizancima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)