DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 10. AVGUST: Devici dobar dan za novac, emotivni partner sumnja u iskrenost Jarca, Ribe dobijaju romantičnu poruku

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

09. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u subotu 10. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 10. АВГУСТ: Девици добар дан за новац, емотивни партнер сумња у искреност Јарца, Рибе добијају романтичну поруку

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca sa vašim vladaocima, Marsom i Plutonom, planetama akcije i moći, podstiču motivaciju kod sportista. Pozicija Venere, vladaoca ljubavnog života, donosi vam susret sa zauzetom, mladolikom osobom u večernjim satima.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Trigon Meseca sa Marsom i Plutonom, koji upravljaju partnerkim odnosima, najavljuju odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi ali i posla, donose vam novac preko uslužnih delatnosti.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Sekstil između vašeg vladaoca Merkura blizu Venere i Meseca u kući kreativnosti, donosi uvećanje zarade ako se bavite zanimanjem koje zahteva neku umetničku crtu. Susret sa mlađom osobom, na kraćem putu, u komšiluku, predavanju.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Aspekti vašeg vladaoca Meseca u kući privatnosti, predveče, nagoveštavaju novčane dobitke preko intelektualnih i delatnosti povezanih sa kraćim putovanjima. Prihvatite odluku ljubavnog partnera koja se tiče vašeg zajedničkog života.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u znaku koji simbolizuje način na koji donosite odluke, pod uplivom Venere i Merkura, povoljno utiče na poslovne dogovore. Budite tolerantniji prema saradnicima. Zbog napetog aspekta sa Saturnom, izbegavajte rasprave sa voljenom osobom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur blizu Venere, koja upravlja vašim poslom,povoljno utiče na finansijsko stanje. Nesuglasice sa nadređenima mogu da prerastu u nezadovoljstvo, ali to neće rešiti vaš problem. Bik vam šalje poziv za izlazak. Nesanica.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u vašem znaku, pod uplivom Merkura i vašeg vladaoca Venere, u večernjim satima, donosi vam poslovnu ponudu od osoba koje cene vaše profesionalne kvalitete. Mnogo posla i obaveza koje ćete stići da završite, ali po cenu vašeg sna.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaši vladaoci Pluton i Mars, planete moći i akcije, u trigonu sa Mesecom u kući podsvesti, izvanredno motivišu Škorpije čije zanimanje zahteva veliki fizički napor. Voljena osoba planira odlazak na zajednički put s vama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sa Mesecom u Vagi koji obrazuje izazovne aspekte sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, pravite grandiozne planove, naročito ako imate privatnu firmu. Susret sa mlađom osobom u večernjim satima. Promenite način ishrane.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pluton, simbol moći i novca u kući posla, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući karijere, što zahteva prilagođavanje novim uslovima na radnom mestu. Voljena osoba smatra da ima razloga što sumnja u vašu iskrenost. Poslušajte savet jedne Device.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti vaših vladaoca, Urana i Saturna sa Mesecom, nepovoljno deluju na dogovore sa nekadašnjim poslovnim partnerima, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Uvećanje prihoda preko angažmana koji imaju veze sa putovanjima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u kući finansija i rizika, upozorava na oprez prilikom sklapanja dogovora. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata šalje vam romantičnu poruku. Imate podršku starije žene iz porodice ili šefice. Više šetajte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!