RASPRAVE I LJUBOMORA Astro savet za utorak, 13. avgust: Retrogradni Merkur i Mesec u Strelcu - Posebno će biti pogođena dva znaka horoskopa

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

13. 08. 2024. u 08:17

NAPETI aspekti Meseca u Strelcu sa ljubavnim planetama, Venerom i Marsom (predveče), danas nepovoljno utiču na emotivne veze i odnos sa partnerom, donoseći prepirke, rasprave, tenziju, ljubomoru, emotivno povređivanje.

РАСПРАВЕ И ЉУБОМОРА Астро савет за уторак, 13. август: Ретроградни Меркур и Месец у Стрелцу - Посебно ће бити погођена два знака хороскопа

Foto: Profimedia

Najviše je ugrožen retrogradni Merkur koji obrazuje kvadrat sa Mesecom i Uranom, što će najviše osetiti novembarski Strelci i februarske Ribe, jer Merkur upravlja kućama partnerskih odnosa i karijere Strelaca, odnosno, kućama partnerskih odnosa i privatnosti Riba.

S druge strane, harmonični aspekti Meseca sa retrogradnim Neptunom (romantika, ljubavni zanos) u Ribama i retrogradnim Plutonom (strast) u Vodoliji, nagoveštavaju susrete sa starim simpatijama ili nekadašnjim ljubavnim partnerima.

Međutim, ovi aspekti se ne odnose samo na emotivne, već i odnos sa poslovnim partnerima, naročito kod osoba koje se bave nekim kreativnim zanimanjem, informacionim tehnologijama, digitalnim marketingom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane