DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 14. AVGUST: Bik da pazi kako ulaže novac, Devica sklona nelogičnim zaključcima, Jarac ima podršku šefova

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

13. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u sredu 14. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 14. АВГУСТ: Бик да пази како улаже новац, Девица склона нелогичним закључцима, Јарац има подршку шефова

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astroloških kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko devete kuće rođenima u drugoj i trećoj dekadi donosi entuzijazam, novac i kontakte sa strancima. U tome imaju podršku jednog Lava. Susret sa mlađom osobom na putu ili predavanju. Provodite više vremena sa prijateljima.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u kući novca pod uplivom Urana iz vašeg znaka, upozorava na dodatni oprez sa ulaganjem novca u posao sa strancima. Preko prijatrelja možete da upoznate šarmantnu osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Smanjite unos šećera.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Merkurom, u jutarnjim satima, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama, naročito kada se radi o sudskim procesima. Zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec pravi trigon sa Suncem pa vaše ideje o projektima sa strancima mogu relativno brzo da postanu stvarnost. Voljena osoba budi vašu sumnju, zbog iznenadnog odlaska na put. Promenite način ishrane.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u Strelcu pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, što donosi uspeh i novac umetnicima, sportistima. Ipak, odložite važne dogovore i potpisivanje ugovora, naročito kada je reč o privanom biznisu. Alergija.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, u jutarnjim satima, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Ljubavni partner je ljubomoran i sklon raspravama i svađama.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Venere, planete novca, upozoravaju na orez sa finansijama. Novac vam pristiže preko poslova sa prijateljima i kontakata sa strancima. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Tajna romansa.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u Strelcu donosi vam šanse za povećanje zarade preko turizma, marketinga, informacionih tehnologija. Osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata vam ne izlazi iz glave. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Izazovni aspekti Meseca, koji upravlja vašim finansijama i rizikom, nepovoljno utiču na vaše poslove i završetak nekih projekata. Dodatni oprez prilikom dogovora o nastavku saradnje sa starim partnerima. Konflikt sa rođakom.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, zbog čega nemate dovoljno mogućnosti da završite nešto što ste naumili. Ali imate podršku nadređenih, koji u vama vide rešenje za neku situaciju. Bračni partner vam nameće svoje stavove.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca podstiču vašu potrebu da realizujete dogovor o saradnji sa strancima iz zapadnoevropskih zemalja. Mogući su vanredni troškovi, ako se bavite sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora. Podložnost povredama u sportu.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, u jutarnjim satima, pogoduje sportistima i Ribama koje se bave kreativnim zanimanjima. Vašu pažnju privlači osoba koju ste upoznali preko prijateljskih kontakata. Provodite više vremena u prirodi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane