DANAS SE PRIMIRITE Astro savet za sredu, 14. avgust: Izazovni aspekti planeta nepovoljni i za ljubav i za posao

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

14. 08. 2024. u 07:00

MESEC, Venera i Mars, simboli ljubavi, strasti, zanosa ali i povreda, prave međusobno napete aspekte sa Saturnom, planetom prošlosti, čekanja, ograničenja, odlaganja, kašnjenja, što danas nepovoljno utiče na emotivne veze, kao i na odnos i komunikaciju sa voljenom osobom.

ДАНАС СЕ ПРИМИРИТЕ Астро савет за среду, 14. август: Изазовни аспекти планета неповољни и за љубав и за посао

Foto: Shutterstock

Donosi erotsko hlađenje, nepoverljivost, netrpeljivost prema partneru, patnju...

Mesec pravi kvadrat sa Venerom, opoziciju sa Marsom (blizu Jupitera, koji sve uvećava), kvadrat sa Saturnom, dok Venera i Saturn obrazuju opoziciju. Sve to ograničava uticaj Meseca u optimističnom i avanturistički nastrojenom Strelcu, Venere, koja voli da uživa, ali se u Devici oseća kao automat koji samo mora da radi, kao i Marsa, planete akcije u Blizancima, čiji je nervni sistem preopterećen u ovom znaku.

Ove pozicije planeta, danas će najviše uticati na promenljive znake (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe) rođene u drugoj dekadi, pošto Mesec prelazi preko Strelca, Venera preko Device, Mars preko Blizanaca, a Saturn je retrogradan u Ribama.

Budući da je Venera i planeta novca, biće i vanrednih troškova, kao i odlaganja poslova sa osobama iz inostranstva ili drugog grada, dok kvadrat Meseca i Saturna donosi sklonost depresivnom raspoloženju.

Svetla tačka je trigon Meseca u Strelcu i Sunca u Lavu, koji govori o usaglašenosti razuma i emocija, što znači da samo treba lepo da poređate kockice, i rešenje će se pojaviti. A na neko ćete morati da sačekate, s tim da je dobro da i to shvatite na vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)