DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 15. AVGUST: Rak da pazi dokumenta, Strelac će uspeti da završi poslove, Vodolija razmišlja o romansi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

14. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi povratak retrogradnog Merkura iz Device u znak Lava, šta vas u četvrtak 15. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 15. АВГУСТ: Рак да пази документа, Стрелац ће успети да заврши послове, Водолија размишља о романси

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa današnjim povratkom retrogradnog Merkura u kuću ljubavi može doći do rasprava ili raskida, zbog pogrešno protumačenih partnerovih reči. Nastavak romanse sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Glavobolja.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Povratak retrogradnog Merkura u kuću doma i porodice, na dnevni red ponovo stavlja situaciju sa voljenom osobom, koju niste rešili. Moguć prekid ili zastoj u saradnji sa poslovnim partnerima iz inostranbstva. Osetljivo grlo.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac, retrogradni Merkur, danas se iz Device vraća u vašu treću kuću upozoravajući vas na dodatni oprez sa ugovorima, saradnicima, rođacima, decom, komšijama. Poslušajte savet Vodolije. Osetljivi disajni organi.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Retrogradni Merkur se danas vraća u vašu kuću posla ali i ljubavi, donoseći vam kontakt sa starom simpatijom. Odložite podizanje kredita i povedite više računa o dokumentaciji, ključevima, karticama, telefonima. Problemi sa želucem.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Merkur, vladalac vaših finansija, retrogradnim hodom vraća se ka Suncu u vašem znaku, kako biste dovršili započete poslove. Novac stiže preko medija i velikih organizacija. Teško ćete uspeti da odolite šarmu jedne Vage. Bol u leđima.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, retrogradnim hodom vraća se u kuću ograničenja i prepreka, pa će neko pokušati da širi tračeve o vama. Povedite više računa o dokumentima i vrednim sitnicima. Zauzeta osoba želi da stupi u kontakt s vama.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa povratkom retrogradnog Merkura u znak Lava, imate šansu da brže privedete kraju važan projekat. Bićete u iskušenju da uđete u romansu sa mlađom, zauzetom osobom o kojoj veće duže vreme razmišljate. Osetljivi bubrezi.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Povratak retrogradnog Merkura iz Device u vašu kuću karijere, može da ubrza rešavanje dogovora sa nadređenima. Upoznavanje s mlađom osobom preko interneta. Devica misli na vas. Osetljiv urogenitalni trakt.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Retrogradni Merkur, koji upravlja partnerskim odnosima, danas se vraća u devetu kuću, pa možete da obnovite kontakt s nekim ko živi u drugom gradu. Uspećete da dovršite poslove koje nikako niste stizali da obavite. Strastveni susret sa Lavom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa povratkom retrogradnog Merkura u kuću novca i rizika, povedite više računa o tome šta i kome pričate. Slobodne očekuje susret sa harizmatičnom osobom na javnom skupu. Partner je ljubomoran, ali ni vi niste sigurni u njegovu iskrenost.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Retrogradni Merkur, vladalac ljubavnog života, danas se vraća u kuću partnerskih odnosa, donoseći vam romansu sa starom simpatijom na kraćem putu. Budite oprezniji ako ulažete novac u posao koji podrazumeva česta putovanja. Venska cirkulacija.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Retrogradni Merkur danas se vraća u znak Lava praveći napet aspekt s vašim vladaocem, retrogradnim Neptunom što nagoveštava sastanak s nekim ko u vama može da probudi buru strasti.Vanredni troškovi. Zadržavanje vode u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)