BESPILOTNI TAKSI SENZACIJA NA SOCIJALNIM MREŽAMA: "Kako je više automobila dolazilo, situacija je postala sve gora" (VIDEO)

Jovana Švedić

17. 08. 2024. u 13:28

JEDAN stanovnik je postavio uživo prenos koji nadgleda parking za taksi vozila i sada je sakupio desetine hiljada pregleda od ljudi širom sveta.

БЕСПИЛОТНИ ТАКСИ СЕНЗАЦИЈА НА СОЦИЈАЛНИМ МРЕЖАМА: Како је више аутомобила долазило, ситуација је постала све гора (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

Jedina svetska kompanija za taksi vozila bez vozača bila je primorana da napravi izmene na svojim vozilima nakon što su se stanovnici žalili na njihovo stalno trubenje.

Autonomni automobili stigli su na parking u San Francisku, pre nekoliko nedelja.

Međutim, automobili su dobili ažuriranje koje ih je nateralo da trube kad god se drugi automobil približi u rikvercu.

Meštanin koji živi pored parkinga, rekao je za En-Bi-Si Bej Erija, da je bio "zaista uzbuđen" kada je bespilotni taksi došao u kraj, misleći da će to doneti više bezbednosti i tišine u to područje.

Umesto toga, taksiji su trubili jedan na drugog tokom cele noći dok su se parkirali ili kretali na putu, što je dosta otežalo stanovnicima da spavaju.

-Počelo je sa par truba tu i tamo, a onda kako je sve više i više automobila počelo da pristiže, situacija je postajala sve gora - rekao je meštanin.

-Automobili su robotski i trube jedan na drugog i nema nikoga u njima kada se to dešava, i to je apsurdno. - dodao je.

Jedan stanovnik se toliko iznervirao da je počeo da prenosi uživo na Jutjubu, sakupljajući desetine hiljada pregleda na nekim od svojih video snimaka.

- Pomoć - kaže S.T. na kraju jednog od svojih video snimaka gde se automobili mogu čuti kako trube kasno noću.

Jedan meštanin je rekao da se trubenje dešava svakodnevno na različitim nivoima, pri čemu je najintenzivnije trubenje oko 4 sata ujutru i u vreme večernjeg saobraćajnog špica.

- Veoma smeta tokom radnog dana, ali najvažnije je da vas budi u četiri ujutru - rekao je on.

Čini se da automobili kreću ka svom punjačkom depou oko 4 sata ujutru - "parada" autonomnih taksija koja je izazvala veliko iščekivanje na uživo prenosu na Jutjubu.

Stotine gledalaca su nestrpljivo čekale da automobili počnu da odlaze u sredu ujutru.

"Počinje, svi," rekao je jedan gledalac. "Vreme je za paradu!" rekao je drugi.

Gledaoci gospođe Tung čak su napravili Google tabelu sa vremenskim oznakama za najzanimljivije trenutke na parkingu, kao što su preterano trubenje ili zabavan način parkiranja nekog od automobila.

BONUS VIDEO:

SVETSKO PRVENSTVO U SURFOVANjU: Pogledajte kako psi i njihovi vlasnici surfuju na takmičenju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!