DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 18. AVGUST: Blizancima potreban odmor, Lav sklon pogrešnim odlukama, Ribe nervozne

Astrolog Marina Jungić Milošević

17. 08. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Vodoliju, šta vas u nedelju 18. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 18. АВГУСТ: Близанцима потребан одмор, Лав склон погрешним одлукама, Рибе нервозне

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko 11. kuće donosi vam vesti od nekoga ko s vama želi da podeli neku važnu vest koja se odnosi na zajednički projekat. Ponuda za angažman u okviru ortačkog posla. Voljena osoba sklona je preterivanju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sa Uranom na Algolu u vašem znaku i Mesecom u kući karijere, možete da dobijete ponudu koja se ne odbija, ali ćete ipak biti u dilemi kako da postupite. Dobro bi vam došao razgovor s jednim Jarcem. Zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Napet aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom u devetoj kući, donosi vam mnogo više obaveza što nepovoljno utiče na vaš nervni sistem. Ljubavni partner je sklon preteranim reakcijama kada je vaš odnos u pitanju. Potreban vam je odmor.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme kuće praveći trigon sa Uranom, što vam donosi neočekivane novčane dobitke, moguće preko partnerskog posla. Napet aspekt sa Merkurom, upozorava na dodatni oprez sa dokumentima i vrednim sitnicama.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Aspekti vašeg vladaoca Sunca i retrogradnog Merkura sa Mesecom čine vas sklonim pogrešnim odlukama kada je reč o pravnim i pitanjima u vezi sa osnivanjem firme. Voljena osoba planira da vas iznenadi zajedničkim putovanjem.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Prelazak Meseca preko znaka Vodolije može vam doneti nov posao, preko kontakata sa strancima ili nekadašnjim saradnbnicima. Ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Imate podršku Bika i Jarca.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i posla, u odnosu na Mesec koji danas prelazi preko Vodolije, donosi vam podršku osoba na položaju. Zauzete Vage mogu imati trzavice sa partnerom, a slobodne očekuje susret sa Vodolijom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko vaše kuće privatnog života, donosi vam rasprave sa partnerom i članovima porodice. Danas vam ne polazi za rukom da pronađete zajednički jezik sa saradnicima na poslu. Čuvajte vredne sitnice. Potreban vam je odmor.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u trećoj kući pravi izaztovan aspekt sa retrogradnim Merkurom, koji upravlja vašim odnosom sa partnerom, zbog čega vaši argumenti danasneće biti dovoljno ubedljivi. Imate podršku jednog Ovna. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mada prelazak Meseca preko kuće posla podstiče vaš entuzijazam i ambiciju, neko će pokušati da uspori ili odloži realizaciju projekta koji vam je posebno važan. Voljena osoba nije oduševljena vašim predlogom za odlazak na odmor.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom u kući ličnosti, koji obrazuje trigon sa vašim vladaocem Uranom, možete da uvećate zaradu preko poslova sa nekretninama i trgovinom organskim namirnicama. Trebalo ni da imate više sluha za saradnike. Nesanica.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vaš vladalac, retrogradni Neptun, pravi sekstil sa Mesecom u kući tajni, donoseći vam novac preko paralelnog ili honorarnog posla. Želje voljene osobe pomnalo su nerealne u odnosu na situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Nervoza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORAMO BITI OTPORNIJI NA SUŠE: Podaci o učestalosti žednih godina i degradaciji zemljišta u našoj zemlji