DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 21. AVGUST: Biku loš dan za finansije, Devica ne veruje u iskrenost partnera, Strelac sreće staru ljubav

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 08. 2024. u 21:14

SAZNAJTE šta vas u sredu 21. avgusta čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 21. АВГУСТ: Бику лош дан за финансије, Девица не верује у искреност партнера, Стрелац среће стару љубав

Image by No-longer-here from Pixabay

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletniju astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Neptuna u Ribama, podstiče vašu kreativnost ali aspekt sa Marsom naglašava nervozu i nestrpljivost. Voljena osoba je kao tempirana bomba, ne zna se kada će da vam kaže sve što joj leži na srcu.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, u opoziciji sa Mesecom, u popodnevnim satima, nepovoljno utiče na vaše finansije ali i na odnos sa saradnicima. Aspekti Neptuna, koji upravlja kontaktima sa strancima, donose odlazak na put. Unosite više tečnosti.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Tranzit Meseca preko Neptuna u kući karijere podstiče vašu intuiciju i kreativnost, naročito ako se bavite umetnošću, pedagogijom, sportom. Aspekt s vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, upozorava na oprez sa ugovorima i dogovorima.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u konjunkciji sa retrogradnim Neptunom, koji upravlja devetom kućom, donosi vam obnovu kontakata sa strancima i putovanja. Vodite računa o putnoj dokumentaciji. Uzvratite osećanja nekome ko živi u drugom gradu.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Spoj Meseca i Neptuna u osmoj kući, podstiče vašu intuiciju ali donosi i opasnost od prevare. Opozicija sa Venerom, planetom novca, upozorava na dodatni oprez budete ako planirate ulaganje novca u samostalnu delatnost. Izbegavajte alkohol.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac, retrogradni Merkur, obrazuje napet aspekt sa Mesecom koji se popodne približava Neptunu, donoseći vam odlaganje dogovora i poslova. Čuvajte vredne sitnice. Ponašanje bračnog partnera budi vašu sumnju u njegovu iskrenost.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Konjunkcija Neptuna i Meseca, vladaoca vaše karijere, donosi vam novac, preko saradnje sa Bikom.Uzdržite se od rasprava sa voljenom osobom. Slobodn Vage mogu sa upoznaju harizmatičnu osobu koja nosi uniformu na radu. Nesanica.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec blizu Neptuna u petoj kući, donosi novčane dobitke, u popodnevnim satima, naročito ako se bavite sportom ili kreativnim zanimanjem. Susret sa osobom koja želi da vam prizna da oseća prema vama nešto više od prijateljstva.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i vašeg suvladaoca Neptuna u kući privatnog života, podstiče vašu ideju o privatnom biznisu koji ima veze sa čestim putovanjima. Mogući vanredni rashodi. Strastveni susret sa starom simpatijom.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Konjunkcija Meseca i Neptuna, pod uticajem Plutona, donosi vam mogućnost realizacije plana u vezi sa medijima, društvenim angažmanom ili poslom sa prijateljima. Moguće obelodanjivanje nekih tajni iz privatnog života. Unosite više vitamina.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, obrazuje dobar aspekt sa "spojem" Meseca i Neptuna u astrološkoj kući posla, što obećava lepu zaradu u popodnevnim satima. Tranzit Meseca preko Neptuna, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko paralelnih poslova.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, pravi napete aspekte sa Suncem i Jupiterom, donoseći vam sukobe sa autoritetima i nadređenima. Ljubavni partner ne zna kako da s vama započne razgovor u vezi sa važnom temom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!