DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. AVGUST: Biku dobar dan za posao, Devicu zanima zauzeta osoba, partner sumnja u Vodoliju

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

28. 08. 2024. u 21:02

SAZNAJTE šta vas u četvrtak 29. avgusta čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 29. АВГУСТ: Бику добар дан за посао, Девицу занима заузета особа, партнер сумња у Водолију

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Planeta ljubavi, Venera, koja upravlja vašim ljubavnim ali i poslovnim životom, posle godinu dana, ulazi u Vagu što povoljno utiče na odnos sa partnerom ali i na finansijsko stanje. Izbegavajte rasprave sa ženama. Osetljiva koža.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, posle godinu dana, ulazi u Vagu, donoseći vam isplative ponude, promenu radnog mesta i ljubav sa koleg(inic)om. Trigoni sa Uranom u kući karijere i Plutonom, simbolom moći, najavljuju podršku nadređenih.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Planeta ljubavi, lepote i uživanja, Venera, ulazi u kuću ljubavi kojom i vlada, što nagoveštava novu vezu sa dinamičnom, atraktivnom osobom. Zauzete Blizance očekuje susret sa starom simpatijom. Čuvajte prste od povreda.

 

Rak (22.6 - 22.7)

Posle godinu dana, Venera danas ulazi u Vagu i pravi sjajne aspekte sa vladaocima kuća finansija i partnerstva donoseći vam novac i ponudu za ortakluk sa nekadašnjim saradnicima. Mesec u vašem znaku, upozorava da pazite šta danas jedete i pijete.

 

Lav (23.7 - 22.8)

Ulazak Venere, planete ljubavi i novca, u treću kuću, donosi vam zaradu preko kraćih putovanja i nove dogovore o isplativim projektima. Moguća obnova kontakata sa Blizancima preko društvene mreže. Osetljivi disajni organi.

Devica (23.8 - 22.9)

Venera, koja upravlja vašim poslom ali i ljubavnim životom, posle godinu dana, ulazi u Vagu praveći opoziciju sa Neptunom, donoseći vam ljubavni zanos sa zauzetom osobom. Uvećanje zarade preko aranžmana sa rođacima. Čuvajte se oštrih predmeta.

 

Vaga (23.9 - 22.10)

Sa vašim vladaocem Venerom i asteroidom Eros u vašem znaku, raste vaša popularnost, naročito kod suprotnog pola. Napet aspekt Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Osetljivi bubrezi.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Vaš vladalac Pluton pravi trigon sa Venerom koja danas, posle godinu dana, ulazi u vašu kuću mašte i tajni, što nagoveštava tajnu romansu ili vezu s nekim ko radi u zdravstvu, bolnici, institutu, laboratoriji. Nesanica.

 

Strelac (23.11 - 21.12)

Venera, vladalac vašeg posla, posle godinu dana ulazi u kuću planova i kontakata sa strancima, donoseći vam novčane dobitke preko nekretnina, trgovine organskim namirnicama, antikviteta. Jedna Vodolija želi da se vrati u vaš život.

 

Jarac (22.12 - 20.1)

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi prijatne trenutke sa voljenom osobom. Pozicija Venere, koja posle godinu dana, ulazi vašu kuću karijere, donosi vam uspeh ako vaš posao ima dodirne tačke sa umetnošću, sportom, mladima.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Venere u devetu kuću, posle godinu dana, donosi vam zaradu preko putovanja, kontakata sa strancima, obrazovanja ili rođaka voljene osobe. Bračni partner pokazuje znake ljubomore jer sumnja u vašu iskrenost prema njemu. Promenite način ishrane.

Ribe (20.2 - 20.3)

Opozicija između vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku i Venere, vladaoca kuće finansija ali i strasti, upozorava na opasnost od prevare i zabluda. Budite tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Stomačne tegobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla