NE DOZVOLITE DA VAS NERVOZA PONESE Astro savet za ponedeljak, 2. septembar: Mesec u Devici pravi kvadrat sa Uranom - Čuvajte se u saobraćaju

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

02. 09. 2024. u 07:00

MESEC u poslovičnoj, analitičnoj Devici danas pravi kvadrat sa nepredvidivim Uranom, planetom nauke, pronalazaka, novih tehnologija, koji donosi originalne, sveže ideje, kao i mogućnost iznenadnog odlaska na put ili selidbe, ali i veliku nervozu i opasnost u saobraćaju.

НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА ВАС НЕРВОЗА ПОНЕСЕ Астро савет за понедељак, 2. септембар: Месец у Девици прави квадрат са Ураном - Чувајте се у саобраћају

Foto Pixabay free images

Jer Devicom upravlja Merkur, simbol komunikacija i načina na koji donosimo odluke, koji se trenutno nalazi Lavu i takođe obrazuje napet aspekt, kvadrat, sa retrogradnim Uranom, i to u prepodnevnim satima.

Treba takođe obratiti posebnu pažnju na decu!

Kvadrat Meseca i Urana, takođe, pojačava intuiciju, čemu doprinosi i inkonjukcija između Meseca i Neptuna, planete mašte, koji koji oplemenjuje prirodu suvoparnog Meseca u Devici. Međutim, ako vaš posao zahteva preciznost ili baratanje sa brojkama, pazite da ne pogrešite u računu ili da vas neko ne prevari.

Dame će biti sklone da lako "padnu" na lepe reči iskusnih zavodnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost