DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR: Rak u velikim poslovnim planovima, Škorpiju očekuje romantičan susretr, Strelcu stiže novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

13. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Vodoliju, šta vas u subotu 14. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 14. СЕПТЕМБАР: Рак у великим пословним плановима, Шкорпију очекује романтичан сусретр, Стрелцу стиже новац

Foto: Profimedia

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u 11. kući u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, vaši planovi se menjaju a jedno prijateljtvo se može naći na probi. Trigon Jupitera i Venere, donosi vam mogućnost odlaska na zajednički put sa voljenom osobom. Glavobolja.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u desetoj kući u trigonu sa Uranom u vašem znaku, planetom neočekivanih situacija, donosi vam vanredne troškove i sukobe sa nadređenima. Susret sa intersantnom osobom na kraćem putu, seminaru, predavanju. Unosite više vitamina.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Vodoliji, u napetom aspektu s vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa, nepovoljno utiče na poslove sa nekretninama, naročito ako ste privatnik. Pozicija Venere, vladaoca ljubavnog života, donosi vam flert sa šarmantnim osobom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u osmoj kući, pravite ambiciozne, megalomanske planove kada se radi o ulaganju novca u projekat sa strancima. Trigon Jupitera i Venere, vladaoca vaše karijere, pogoduje Rakovima koji se bave porodičnim biznisom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u sedmoj kući pre podne pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam novac, ako se bavite poslom koji zahteva preciznost ili ima veze sa nekretninama. Vanredni izdaci. Mogući problemi sa cirkulacijom. Nesanica.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur pravi izazovan aspekt sa Mesecom u kući svakodnevnih aktivnosti, donoseći vam neplanirane troškove ako se bavite uslužnim delatnostima, medicinom, veterinom, nekim zanatom, trgovinom prehrambenim namirnicama. Glavobolja.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom obrazuje trigon sa Uranom, vladaocem kuće kreativnosti i ljubavi, donoseći vam susret sa šarmantnom osobom na koncertu, u tetaru, na sportskoj tribini. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u kući privatnosti koji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, moguće su trzavice u domu, ali i vanredni troškovi. Romantičan susret sa osobom koja se bavi umetničkim zanimanjem ili naukom. Unosite više tečnosti.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter u trigonu sa Venerom, donosi vam uspeh i novčane dobitke, a Mesec u trećoj kući, nove, sveže ideje, naročito ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva česta putovanja. Izbegavajte gazirane napitke.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, koji upravlja vaših partnerskim odnosima, uveče pravi dobar aspekt s vašim vladaocem Saturnom, čineći vas spremnim za dogovor sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Trigon sa Venerom, koja upravlja vašom karijerom, donosi vam novac.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u vašem znaku u trigonu sa vašim vladaocem Uranom, donosi vam iznenadno putovanje i novac, preko poslova sa strancima. U nekom klubu ili preko društvene mreže, slobodne Vodolije mogu da upoznaju atraktivnu, mlađu osobu.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u 12. kući, pravi sesktil sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, nagovešatava trzavice sa voljenom osobom. Glavobolja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STARA ŠKOLA TRENERA: Pep Gvardiola ne koristi društvene mreže, evo kako komunicira sa igračima (VIDEO)