DAN ZA NOVU LJUBAV Astro savet za nedelju 15. septembar: Veliki trigon u vazdušnim znacima olakšava komunikaciju i dogovore

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

15. 09. 2024. u 06:30

VELIKI trigon u vazdušnim znacima, koji se danas formira, sastoji se iz tri trigona - između Meseca u Vodoliji i Venere u Vagi, između Meseca i Jupitera u Blizancima i, treći trigon - između Venere i Jupitera.

ДАН ЗА НОВУ ЉУБАВ Астро савет за недељу 15. септембар: Велики тригон у ваздушним знацима олакшава комуникацију и договоре

Foto: Shutterstock

Ovi aspekti vrlo povoljno utiču na komunikaciju među ljudima, što će posebno doći do izražaja u poslovima koji podrazumevaju rad sa klijentima, ali i u zanimanjima koja imaju veze sa putovanjima, medijima, intelektualnim delatnostima, modom, negom, diplomatijom, umetnoćšu.

Trigoni koji se danas obrazuju će olakšati dogovore, poslove, putovanja, što ne znači da će sve ići glatko, jer ima tu i izazovnih aspekata (Venera sa Saturnom i Uranom), odnosno, otežavajućih situacija i okolnosti koje vam neće ići na ruku.

Mada se one odnose kako na poslovni, tako i na emotivni život, ipak će veliki, moćni vazdušni trigon na relaciji Mesec-Venera-Jupiter dati vetar u leđa mnogima, a posebno vazdušnim i vatrenim znacima, rođenim u trećoj dekadi.

Ne treba zaboraviti ni na konjunkciju Venere i asteroida Eros u sedmom zodijačkom znaku, koja Ovnovima, Blizancima i Vagama, može da donese novu ljubav.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PIKSI, GLEDAŠ LI? Dok se Srbija muči sa realizacijom, Joveljić rešeta u Americi (VIDEO)