DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 17. SEPTEMBAR: Ovna očekuju trzavice u porodici, Vaga da se kloni rasprava, Vodoliji dobar dan za ljubav

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

16. 09. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vas u utorak 17. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 17. СЕПТЕМБАР: Овна очекују трзавице у породици, Вага да се клони расправа, Водолији добар дан за љубав

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec se predveče približava Neptunu u 12. kući što vas čini nervoznijim i konfuznim, donoseći trzavice u domu i porodici. Napet aspekt sa Venerom, nepovoljno utiče na finansije, naročito ako se bavite uslužnom delatnošću ili ugostiteljstvom.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera u opoziciji sa Mesecom, donosi vam trzavice sa sradnicima i rođacima. Pozicija Neptuna, koji upravlja vašim planovima, upozorava na mogućnost prevare ili obmane. Provodite više vremena u društvu prijatelja.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Tranzit Meseca preko Neptuna u kući karijere donosi vam inspiraciju, ako se bavite umetničkim ili zanimanjem u vezi sa sportom ili obrazovanjem najmlađih. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, donosi vam zaradu preko paralelnog posla.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, uveče prelazi preko Neptuna, koji upravlja devetom kućom, donosi vam vesti o mogućnostima studiranja ili stručnog usavršavanja u inostranstvu. Zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Spoj Meseca i Neptuna u osmoj kući, u večernjim satima, donosi vam susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Napet aspekt sa vašim vladaocem Suncem, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i konflikte sa ženama. Više šetajte.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vladalac vaših planova, Mesec, uveče se približava Neptunu u kući partnerskih odnosa, donoseći vam mogućnost poznanstva sa umetnikom ili lekarom. Voljena osoba ima drugačije planove kada je reč o odlasku na zajednički odmor. Unosite više vitamina.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca, vladaoca vaše karijere, preko Neptuna, u večernjim satima nepovoljno utiče na komunikaciju sa saradnicima. Opozicija sa vašim vladaocem Venerom, upozorava da se uzdržite od rasprava sa ljubavnim partnerom. Unosite više biljnih čajeva.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec blizu Neptuna u kući ljubavi, predveče, donosi vam romantični susret sa Ribama. Očekuje vas uvećanje prihoda preko honorarnog ili paralelnog posla. Zauzete Škorpije dobijaju poziv od nekoga ko želi da pređe granicu prijateljstva.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Neptuna u kući privatnosti, povoljno deluje na vaše planove u vezi sa samostalnom delatnošću. Trigon sa Marsom u kući novca, donosi vam uvećanje prihoda. Poziv za izlazak od osobe koja odavno želi da vam se približi.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, predveče, obrazuje konjunkciju sa Neptunom u kući komunikacija, pa neke tajne mogu isplivati na površinu. Vaš vladalac Saturn pravi napet aspekt sa Suncem u kući kontakata sa strancima, što može doneti odlaganje nekog putovanja.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca preko Neptuna, u večernjim satima, donosi vam novac preko saradnje sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Sekstil sa vašim vladaocem Uranom, povoljno utiče na odnos sa dugogodišnjim emotivnim partnerom. Glavobolja.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu vašeg vladaoca Neptuna, u vašem znaku, predveče pravi napet aspekt Jupiterom, vladaocem vaše karijere, donoseći vam neplanirane troškove. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam trzavice sa voljenom osobom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

OVAKAV NIKAD NIJE BIO! Novak Đoković zapevao bugarski hit - evo i zašto (VIDEO)