OČEKUJTE DAN PUN STRESA Astro savet za utorak, 17. septembar: Pripremite se - T kvadrat će posebno da pogodi 4 znaka horoskopa

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

17. 09. 2024. u 07:00

MESEC danas prelazi preko retrogradnog Saturna u Ribama i pravi napete kvadrate sa Merkurom u Devici i Jupiterom u Blizancima.

ОЧЕКУЈТЕ ДАН ПУН СТРЕСА Астро савет за уторак, 17. септембар: Припремите се - Т квадрат ће посебно да погоди 4 знака хороскопа

Foto: Shutterstock

Ova pozicija planeta naziva se T kvadrat i nepovoljno utiče na promenljive znake, Blizance, Device, Strelce i Ribe. Otežava komunikacije i donosi probleme sa finansijama, na putovanjima, u uslužnim i delatnostima koje zahtevaju preciznost, a roditeljima donosi probleme sa decom.

T kvadrat se sastoji iz jedne opozicije i dva kvadrata, što pojačava nervnu napetost i donosi stresne situacije i probleme u saobraćaju. Otežava postizanje poslovnih dogovora.

S obzirom na to da Mesec obrazuje trigon sa Marsom i sekstile sa Uranom i Plutonom, pomoć i podrška stižu od Raka, Bika ili Jarca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje