AVIO-KOMPANIJA IZNENADILA PUTNIKE NEOBIČNOM POSLASTICOM: Evo kako su reagovali na sladoled sa ukusom puža i sangrije
KOMPANIJA "Izidžet" (EasyJet) lansirala je liniju sladoleda sa neobičnim ukusima, uključujući ukuse puževa i sangrije, povodom otvaranja svoje nove filijale na aerodromu u Londonu.

Foto Shutterstock
Putnici koji su putovali sa tog aerodroma imali su priliku da probaju neobične sladolede na prvim letovima ka novim destinacijama kao što su Francuska, Maroko, Italija, Španija i Portugal, piše Daily Mail.
Sladoled sa ukusom puževa izazvao je gađenje među onima koji su ga probali, jer je imao jak miris i ukus belog luka, bez ikakvih tragova puževa.
Drugi neobičan ukus, sa začinima inspirisanim marokanskim jelom, naišao je na podeljene reakcije.
Ukus inspirisan italijanskom pastom sa limunom, parmezanom i crnim biberom izazvao je mešovite reakcije.
Na kraju, sladoled sa ukusom sangrije i čokolade, inspirisan Španijom, bio je najprijatniji među testiranim ukusima.
(Alo)
Preporučujemo

JEDETE IH CEO ŽIVOT, ALI NISTE ZNALI OVO: Bele tačkice na jagodama nisu seme
09. 04. 2025. u 14:26

ZRNA SOJE VAN ZEMLjE: Šta je u stvari pokazala fermentacija u svemiru
08. 04. 2025. u 00:00

JOŠ NAMIRNICA SE POVLAČI SA TRŽIŠTA ZBOG PRISUSTVA METALA: Među njima i ćevapi
03. 04. 2025. u 19:50

DžEJ DI VENS UDARIO NA ZELENSKOG: To što on radi je apsurdno
U INTERVJUU za internet portal UnHerd , američki potpredsednik Džej Di Vens nazvao je napade ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog na SAD „neproduktivnom retorikom“ i „apsurdnim“.
15. 04. 2025. u 10:27

MAKRON POSLE RUSKOG NAPADA: Hitno nam je potreban mir
RUSKI raketni napad na grad Sumi na severu Ukrajine naglašava hitnu potrebu za nametanjem primirja Rusiji, izjavio je danas predsednik Francuske Emanuel Makron.
13. 04. 2025. u 15:34

PRAVAC BEOGRAD: Hrvatski pevač posle hapšenja stigao u Srbiju - Mile Kekin došao dan posle skandala
MILE Kekin je uhapšen u petak ujutru, a posle ispitivanja u USKOK-u pušten je na slobodu, nakon što je izneo svoju odbranu.
12. 04. 2025. u 20:23
Komentari (0)