OBOREN NAJSLAĐI GINISOV REKORD: Italijan u jedan kornet stavio čak 125 kugli sladoleda (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 10. 2020. u 21:56

GINISOVA knjiga postala je bogatija za još jedan rekord, za koji verujemo da će posebno mališanima biti drago.

ОБОРЕН НАЈСЛАЂИ ГИНИСОВ РЕКОРД: Италијан у један корнет ставио чак 125 кугли сладоледа (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/Guinness World Records

Naime, jedan Italijan, koji je već bio prvi čovek koji je u jedan kornet stavio preko sto kugli sladoleda, rešio je da obori sopstveni rekord, u čemu je i uspeo.

Italijan Dmitri Panciera već je držao svetski rekord koji je donedavno iznosio 121 kuglu, ali onda je rešio da obori sopstveni rekord u čemu je i uspeo, povećavši broj kugli u kornetu za četiri.

Novi rekordni sladoled ispoštovao je pravila, da ne sme biti širi od devet i po centimetara, a kugle su ostale na kornetu obaveznih deset sekundi.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

BRITANCI NE MOGU DA VERUJU: Novak Đoković se oglasio u ponoć, ovo je poručio sinoćnjem protivniku