DANAS STIŽU PENZIJE: Počinje isplata februarskih primanja za najstarije

Novosti online

02. 03. 2023. u 09:27

ISPLATA februarskih penzija počinje danas, a primanja će prvi dobiti korisnici iz kategorije samostalnih delatnosti.

ДАНАС СТИЖУ ПЕНЗИЈЕ: Почиње исплата фебруарских примања за најстарије

Foto P. Milošević

Dva dana kasnije, 4. marta, početi isplata za vojne i poljoprivredne penzionere, koji novac primaju preko tekućih računa, a 6. marta za one kojima čekovi stižu na kućnu adresu ili na šalterima pošta.

Isplata za najbrojniju grupaciju, odnosno one iz kategorije zaposlenih počeće 10. marta, kada će primanja početi da pristižu penzionerima preko tekućih računa. Za 13. mart je planirana isplata preko poštara ili na poštanskim šalterima . Iznos na čeku biće isti kao i prilikom prethodne isplate za januar, a prosečna januarska penzija prema podatku Fonda PIO iznosi 37.809 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)