VELIKO INTERESOVANJE PENZIONERA: Javno prijavljivanje za Penzionerske kartice u centru Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

16. 03. 2023. u 13:45

ZA Penzionerske kartice koje će im omogućiti da ostvare brojne popuste i pogodnosti u Kraljevu vlada veliko interesovanje najstarijih meštana grada na Ibru i okoline.

ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ПЕНЗИОНЕРА: Јавно пријављивање за Пензионерске картице у центру Краљева

G.Šljivić

O tome najbolje svdeoči i današnja velika gužva na Trgu srpskih ratnika u centru Kraljeva prilikom javnog prijavljivanja penzionera na nekoliko štandova Fonda PIO.

- Nadam se da ćemo karticama moći da ostvarimo popuste prilikom kupovine u marketima, ali i u manjim radnjama, prilikom kupovine odeće i obuće, možda i bele tehnike. Očekujem veliki odziv naših firmi, društveno odgovornih preduzeća, ustanova i privrednika – kaže Ratomir Drobnjak, predsednik Udruženja penzionera Kraljevo.

Slično govore i ostali kraljevački penzioneri koji su se uspešno prijavili za svoju karticu.

- I ovo je značajna pomoć, da se ne mučim prilikom prijavljivanja. Sve su umesto mene odradile ljubazne devojke na štandu. Sada mi preostaje da sačekam karticu i da od oktobra ostvarujem pogodnosti – kaže Slaviša Jovanović iz Kraljeva.

G.Šljivić

Javno prijavljivanje za Penzionerske kartice u Kraljevu

Na ovu akciju sa odobravanjem gledaju i ostali penzioneri ističući da im je svaka pomoć više nego diobrodošla.

- Uz novo, najavljeno, povećanje penzija, nadam se da ću sa popustom za Penzionersku karticu moći konačno sebi i suprugu da priuštim odlazak u neku banju – komentariše Kraljevčanka Slavica Ilić.

G.Šljivić

Javno prijavljivanje za Penzionerske kartice u Kraljevu

Javnom prijavljivanju za Penzionerske kartice na Trgu srpskih ratnika prisustvovali su i čelnici lokalnih samouprava Kraljeva, Raške, Vrnjačke Banje i Fonda PIO.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!