SPLIĆANKA NESTALA 8 DANA POSLE MATEJA: Stvari medicinske sestre nađene na obali, na njima jeziv trag (FOTO)

Novosti online

08. 02. 2022. u 23:02

NESTANAK Splićanina, Mateja Periša, uzdrmao je region kada je u noći između 30. i 31. decembra izašao iz kluba Gotik i otada mu se izgubio svaki trag.

СПЛИЋАНКА НЕСТАЛА 8 ДАНА ПОСЛЕ МАТЕЈА: Ствари медицинске сестре нађене на обали, на њима језив траг (ФОТО)

Foto: Nestali Hrvatska

Njegov nestanak policiji su prijavili prijatelji koji su bili sa njim u noći nestanka i otada se krenulo u intenzivnu potragu, a srpskoj policiji se u potrazi nestalog mladića pridružila i hrvatska policija.

Samo 8 dana kasnije, njegova sugrađanka Angela Jurčević, 43-godišnja medicinska sestra iz Splita, nestala je i još uvek se traga za njom. Njen nestanak je prijavljen u subotu 8. januara, kada se udaljila iz stana u kom je živela.

Nakon primljene prijave, o nestanku je obavešten celokupni operativni sastav i policijski službenici su tragali za njom. Na plaži Žnjan su pronađene njene lične stvari s tragovima krvi, piše Dalmacija Danas. Od tada policija na kopnu, ali i na moru intenzivno traga za nestalom Splićankom. Danas je 30. dan potrage za Splićankom.

Foto: Nestali Hrvatska

– Do pre dva-tri dana smo intenzivno tragali. Sada je to smanjeno i čekamo daljnje upute od policije. Ali nikakvih novih saznanja nemamo – rekao je Darko Gavrić Čerčo, pročelnik splitskog HGSS-a.Iz splitske policije izvestili su kako su i dalje aktivne mere traganja za nestalom Angelom.

BONUS VIDEO - Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!