VELIKA ZAHVALNOST SRBIJI: Poruka upućena Vučiću osvanula na obnovljenom domu kulture u Bosanskom Grahovu

Novosti onlajn

13. 05. 2022. u 22:50

LOKALNA vlast u Bosanskom Grahovu postavila je veliki plakat na delimično rekonstruisani Dom kulture "Gavrilo Princip" u centru tog, još uvek razrušenog gradića u Bosanskoj krajini, u znak zahvalnosti za sredstva koja su Republika Srbija i predsednik Srbije Aleksandar Vučić donirali za rekonstrukciju krova i vanjske stolarije ove zgrade.

ВЕЛИКА ЗАХВАЛНОСТ СРБИЈИ: Порука упућена Вучићу осванула на обновљеном дому културе у Босанском Грахову

Foto: SNSD Bosansko Grahovo

Srbija je ovoj zapadnokrajiškoj opštini, koja je stradala tokom zloglasne hrvatske operacije “Oluja”, donirala 250.000 evra za obnovu Doma kulture.

– Zahvalni smo Srbiji na već učinjenoj pomoći i započetim radovima na rekonstrukciji Doma kulture. Istovremeno zahvalnost dugujemo i Republici Srpskoj i članu predsjedništva BiH Miloradu Dodiku. Osećamo obavezu da se zahvalimo predsedniku Vučiću koji je donacijom mnogo doprineo da život Grahovljaka bude bolji. Ovo je mali gest naše velike zahvalnosti. Raduje nas svaki uspeh Srbije kako u sportu tako i u svim oblastima. Svaki uspeh Srbije pozitivno se odražava i na našu lokalnu zajednicu kroz ovakve projekte pomoći koje očekujemo i u narednom period – izjavio je Uroš Đuran, načelnik Bosanskog Grahova.

Grahovljaci su zahvalni i Republici Srbiji i na pruženoj pomoći u borbi protiv epidemije korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)