TAKSISTI POLOMIO VILICU, PA SE IZVINJAVAO U POLICIJI: Brutalan zločin u Splitu, terali vozača da napravi saobraćajni prekršaj

Novosti online

07. 10. 2022. u 21:25

ISTRAŽNI sudija splitskog suda prihvatio je predlog da se odredi istražni zatvor tinejdžeru (18) koji se sumnjiči da je pre tri dana slomio vilicu 56-godišnjem taksisti.

ТАКСИСТИ ПОЛОМИО ВИЛИЦУ, ПА СЕ ИЗВИЊАВАО У ПОЛИЦИЈИ: Бруталан злочин у Сплиту, терали возача да направи саобраћајни прекршај

Foto: Profimedia

Tinejdžer je s prijateljem tražio od taksiste da se polukružno okrene u Dubrovačkoj ulici u Splitu kako bi izašli tačno ispred prodavnice.

Mladići su rano jutru hteli da kupe krofne, ali im je bilo teško da pređu ulicu i prošetaju deset metara do prodavnice.

Tada je došlo do svađe između taksiste i mladića jer vozač nije hteo da napravi saobraćajni prekršaj, pa je mladiće zamolio da napuste taksi.

Taksista je dobio pesnicu u glavu, a u bolnici mu je utvrđena fraktura vilice. Mladić je priznao da je počinio delo, a zatim je rekao da mu je žao.

DORH je predložio pritvor za tinejdžera zbog opasnosti od ponavljanja dela s obzirom na to da je nagovarao drugu osobu da počini prekršaj.

(Dalmatinski portal)

BONUS VIDEO: TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA - Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u NJujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu