RADNIK IZ BOSNE POVREĐEN U AUSTRIJI: Helikopterom prebačen u bolnicu

Tanjug

11. 06. 2023. u 08:21

RADNIK iz Bosne i Hercegovine, star 24 godine, povređen je u šumarskoj nezgodi u austrijskoj opštini Gerlos i hitno prebačen u bolnicu.

РАДНИК ИЗ БОСНЕ ПОВРЕЂЕН У АУСТРИЈИ: Хеликоптером пребачен у болницу

Foto: EPA

Kako mediji prenose, do nezgode je došlo prilikom seče šume kada je drvo, koje je padalo, udarilo radnika iz BiH u predelu lica. Njemu su kolege odmah pružile prvu pomoć, a zatim je spasilačkim helikopterom prevezen u bolnicu u Inzbruku, navode Nezavisne novine.

To je druga nesreća za dva dana u kojoj su učestvovali radnici iz Bosne i Hercegovine. U petak je 45-godišnji radnik izgubio život u sličnoj nesreći koja se desila u šumarskom gazdinstvu Platenalm, u blizini Ajzenerca.

Na njega je palo drvo koje je obarao. Iako je hitna pomoć došla u rekordnom roku, s obzirom na nepristupačnost terena, doktori su mogli samo da konstatuju smrt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)