SVEDOK NERMINOVOG KRVAVOG PIRA I DALJE PAMTI JEZIVE SCENE: Upucao je Denisa u glavu, pa nam rekao "ćao, momci"

Novosti online

28. 08. 2023. u 09:49

GRADAČAC i dalje oplakuje žrtve krvavog masakra koji se 11. avgusta odigrao u ovom gradu, kada je monstrum Nermin Sulejmanović ubio svoju nevenčanu suprugu, a potom Denisa Ondera i njegovog oca Đengiza, dok je majku teško ranio.

СВЕДОК НЕРМИНОВОГ КРВАВОГ ПИРА И ДАЉЕ ПАМТИ ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ: Упуцао је Дениса у главу, па нам рекао ћао, момци

Foto: AP Photo/Instagram/iron_bb24

Ubistva je počinio na različitim lokacijama. Nevenčanu suprugu ubio je na tremu jedne vikendice u šumi u blizini Gradačca, dok je Denisa krvnički likvidirao u centru grada, ispred jednog kafića.

Više od dve nedelje prošlo je od krvavog pira, ali građani i dalje pamte jezive scene.

- Bio sam prisutan u trenutku pucnjave. Denis je došao da jede, a kada je seo u automobil, Sulejmanović je naišao svojim vozilom. Izašao je iz auta, došetao do Denisovog automobila i pucao mu u glavu. Nakon toga je nonšalantno odšetao do svog auta i odvezao se - priča svedok brutalnog ubistva.

Dodaje da je video snimak Nizaminog ubistva, koji ga je jako potresao, ali i da ga je dodatno potreslo to što se Sulejmanović nakon ubistva hladnokrvno ponovo uključio uživo i pričao kao da se pre toga ništa strašno nije dogodilo.

Meštani koji su u kritičnom trenutku sedeli u kafiću u blizini kažu da je nakon pucnja policija tražila da se sklone unutra. Ističu da su u tom trenutku svi bili preplašeni i da dve nedelje kasnije i dalje ne mogu da dođu sebi.

- Kad je izašao iz auta čuo sam prvi pucanj. Kada je bio drugi, ja sam se okrenuo. Denisu je glava pala na volan, sirena je zasvirala. Nermin se okrenuo i rekao nam 'ćao, momci', hladan, kao da se ništa nije dogodilo. Svi smo zanemeli - kaže meštanin koji je sedeo u obližnjem kafiću.

Sulejmanovića, kaže, zna odranije, ali nikada nije čuo da je pravio probleme.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: BRZA I EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za dvostruko ubistvo mladića u Futogu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...