HRVATSKI PREDSEDNIK ZORAN MILANOVIĆ ODLUČIO: Izbori u sredu 17. aprila

Iznenađenje je što će izbori biti u sredu, koji je i neradni dan, ali se tako očekuje veća izlaznost.

ХРВАТСКИ ПРЕДСЕДНИК ЗОРАН МИЛАНОВИЋ ОДЛУЧИО: Избори у среду 17. априла

Zoran Milanović, Foto Tanjug

Hrvatski predsednik Zoran Milanović raspisao je izbore u sredu, 17. aprila, što je iznenadilo mnoge. Očekivalo se da će izbori, kao uvek biti u nedelju, ali se Milanović odlučio za sredu, koja će biti i neradni dan.

Tako će verovatno mnogo više ljudi izaći na izbore, jer vikende u aprilu mnogi koriste za odlazak na more ili vikendice u unutrašnjosti. Prva velika anketa ukazuje da se topi prednost vladajućeg HDž-a i da ujedinjena opozicija levih stranaka mogla da pobedi nakon osam godina što je HDž na vlasti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo