MARFI ISPUNJAVA ŽELJE POLITIČKOG SARAJEVA: Američki ambasador umislio da je gospodar BiH

Novosti online

26. 03. 2024. u 00:40

Predsedavajuća Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je nedopustivo konstantno nastojanje ambasadora SAD u BiH Majkla Marfija da bude tutor domaćim političarima koji pokušavaju da dogovore rešenja prihvatljiva za sve narode u BiH.

МАРФИ ИСПУЊАВА ЖЕЉЕ ПОЛИТИЧКОГ САРАЈЕВА: Амерички амбасадор умислио да је господар БиХ

Foto: Printskrin

Komentarišući reagovanje iz Ambasade SAD na HDZ-ov predlog izmena i dopuna Izbornog zakona BiH, Vulićeva je za ocenila da sve što dolazi iz Marfijeve kuhinje apsolutno ne iznenađuje, s obzirom na to da on ima za cilj da sa ovih prostora protera ne samo Srbe, nego i radi intenzivno na tome da protera i Hrvate i tako ispuni želju bošnjačkog političkog Sarajeva, a to je unitarna BiH.

- Dok mi sa politčke scene pokušavamo da se dogovorimo i da napravimo predloge zakona koji idu u korist svih naroda koji žive u BiH, on konstantno pokušava da bude naš tutor i da nas zarobi i bude taj koji će nam odlučivati o životu i o smrti - istakla je Vulićeva.

Ona je dodala da je to krajnje nedopustivo i još jedan od dokaza koliko se Marfi umislio da je gospodar BiH i naroda koji u njoj žive.

- Poručujem mu da o tome može da sanja još vrlo kratko jer je on odlazeći ambasador, a dolaskom Donalda Trampa na čelo SAD definitivno će biti ocenjen kao jedan od najlošiih američkih diplomata - istakla je Vulićeva.

Ona je navela da širiti mržnju prema bilo kome, a nadati se nečemu dobrom, nikome nije pošlo za rukom, pa neće ni Marfiju.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!