NOVI DETALJI UŽASA KOJI JE POTRESAO HRVATSKU: Muškarac koji je go sekirom razbijao automobile živeo duže vreme s telom mrtve majke?

Novosti online

13. 06. 2024. u 19:50

U HRVATSKIM medijima pojavile su se nove informacije o muškarcu koji je danas bez odeće hodao gradom i sekirom razbijao auta, i koga je policija privela u njegovoj kući gde je pronašla telo žene.

НОВИ ДЕТАЉИ УЖАСА КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО ХРВАТСКУ: Мушкарац који је го секиром разбијао аутомобиле живео дуже време с телом мртве мајке?

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Taman smo trebali na popodnevni odmor kad smo čuli krik i galamu. Muškarac se derao da nam p**** materina svima, da ko će njemu struju seći. Došao je tu u dvorište, i udario sekirom automobil - rekla je za 24sata.hr žena koja je svedočila napadu rastrojenog muškarca.

On je u četvrtak oko 14.25 sati na području Vrapča u Zagrebu bez odeće šetao ulicom i sekirom oštetio automobile, a potom se uputio na svoju kućnu adresu.

Čak je i policija dvoumila hoće li ući u kuću, mislili su da je naoružan, pričaju komšije.

Priveli su ga, a u kući u kojoj živi pronašli su telo najverovatnije starije članice porodice, za koje u ovom trenutku nije moguće utvrditi uzrok smrti s obzirom na zatečeno stanje tela zbog posljedica dužeg protoka vremena.

Kako kažu komšije, muškarac je već duže vreme živeo s telom svoje mrtve majke.

Policija je i ranije dolazila na vrata kuće u kojoj je živeo, ali im nije otvarao, pričaju komšije.

Povod rastrojenom ponašanju bio je dolazak radnika elektrodistribucije koji su hteli da mu isključe struju, nezvanično saznaje 24sata.hr.

Navodno je to izazvalo bes kod muškarca koji je za sve okrivio komšije.

Na lice mesta je ekipa za uviđaje Policijske uprave zagrebačke.

Muškarac je pod nadzorom policije, sledi istraga.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama