DODIK UPUTIO SAUČEŠĆE: Nikola Krsmanović je život izgubio u herojskom podvigu

Novosti online

18. 07. 2024. u 14:54

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, porodici i kolegama stradalog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Nikole Krsmanovića, koji je, kako je naveo, život izgubio u herojskom podvigu.

ДОДИК УПУТИО САУЧЕШЋЕ: Никола Крсмановић је живот изгубио у херојском подвигу

Foto: AP Photo/Armin Durgut

-Sa dubokom žalošću i zaprepaštenjem primio sam vest o tragičnom događaju u Loznici, u kojem je nastradao policajac Nikola Krsmanović obavljajući časno i hrabro svoju dužnost - naveo je Dodik.

Vođen profesionalnim dužnostima, istakao je predsednik Republike Srpske, ovaj mladi policijski službenik je štitio svoju zajednicu i građane i u tom herojskom podvigu izgubio svoj život.

- Duboko osuđujem svaki vid nasilja i njegova smrt predstavlja veliku opomenu da borba protiv nasilja nikada ne sme prestati, a istovremeno veliki gubitak, ne samo za njegovu porodicu i kolege, već i za celu vašu zemlju.

Sa iskrenim saosećanjem, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća - naveo je Dodik, saopštio je Biro za odnose sa javnošću predsednika Srpske, prenosi Tanjug.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Jedinstveni Egipatski Maldivi - Nikada povoljnije!