ZAOBILAZILI KOLONU, PA BRUTALNO PRETUČENI: Otac i sin žrtve pesničenja na Hrvatskoj granici - završili u bolnici

Novosti online

28. 07. 2024. u 13:40 >> 13:43

DVOJICA Konavljana, otac i sin, juče kasno popodne završili su u bolnici nakon što ih je napalo desetak stranih državljana koji su čekali u koloni za prelazak granice na GP Karasovići, izveštava Dubrovački vjesnik.

ЗАОБИЛАЗИЛИ КОЛОНУ, ПА БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНИ: Отац и син жртве песничења на Хрватској граници - завршили у болници

Foto: Shutterstock

Prema informacijama, otac i sin su zaobilazili kilometarsku kolonu kako bi stigli do svoje kuće.

- Kada su ih videli da voze drugom trakom, zaustavili su ih ovi koji su čekali na izlazak iz Hrvatske, valjda su mislili da žele preći red na granici. Pokušali su im objasniti da ne idu na granicu već kući, ali su ih napali. Desetak njih ih je tuklo. Policija je stigla, privela trojicu, a hitna je odvezla naše u bolnicu - rekao je izvor opisujući šta se juče dogodilo.

- Poznajem obojicu i garantujem da oni nisu izazvali incident. Svi ih znaju u Konavlima, i to su ugledni ljudi. Žao mi je što se ovakve stvari događaju, ali bojim se da se ovo može ponoviti. Zato sam i nadležnim službama uputio zahtev da se na GP Karasović otvori još izlaza prema Crnoj Gori i da se sastav softverski pojača kako bi procedura skeniranja dokumenata išla puno brže - poručio je Lasić.

Hrvatski mediji uputili su upit PU dubrovačko-neretvanskoj o ovom incidentu i očekuju njihov odgovor uskoro.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o ocu i sinu koji planiraju otvoriti brzu hranu u nekadašnjem ugostiteljskom objektu blizu granice.

(Kurir/Dubrovački vjesnik)

BONUS VIDEO: CECA POKAZALA KAKO VEŽBA NA GRANIČNOM PRELAZU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK NIJE HTEO DA PREĆUTI! Đoković otkrio kako se tačno osećao kada je video da Rafael Nadal nosi olimpijsku baklju na otvaranju Igara